Antena Meniu Search
x

Video După mesele îmbelşugate de Crăciun, pline cu cozonaci şi sarmale, românii au ieşit la o plimbare

După masa de Crăciun, mulţi bucureşteni au simţit nevoia, aseară, să iasă din casă şi să facă puţină mişcare. Unul dintre locurile preferate pentru o plimbare a fost Parcul Drumul Taberei, unde s-au putut bucura de spectacolul luminiţelor care împodobesc podul ce traversează lacul artificial.

de Redactia Observator

la 26.12.2021, 08:55

Vezi și

Temperatura ridicată din prima zi de Craciun i-a convins pe bucureşteni să iasă din case la o plimbare de seară. Una dintre destinaţiile preferate a fost Parcul Drumul Taberei. Târgul de Crăciun de aici s-a terminat, însă pasarela care traveresează lacul artificial a rămas decorată cu mii de luminiţe.

Localnic: Este relaxant, am iesit dupa masa de Craciun. Am spus ca ne prinde bine o plimbare. Este si temperatura ideala, nu este foarte frig.

Localnic: Sincer acum, la ora asta imi place. E multa liniste. Eu nu sunt mare fan aglomeratie.

Plimbarea de seară a fost cu atât mai bine-venită după masa bogată de Cărciun.

Pe acelaşi subiect

Reporter: De ce preparate v-ați bucurat în această seară la masă de Crăciun?

Localnic: De cele preparate chiar de noi, din fericire. Tobă, cârnați, sarmale, cozonaci, preparate tradiționale

Profesor de sport: E foarte importantă mișcarea mai ales după un exces culinar. Toți oamenii în perioada asta fac această greșeala de a consumă o cantitate foarte mare de alimente, băuturi, ceea ce nu e benefic, nu e sănătos.

Începând de astăzi, temperaturile scad în Capitală, însă rămân peste limita îngheţului. Iar cu hainele potrivite tot ne putem bucura de priveliştile din parcuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » După mesele îmbelşugate de Crăciun, pline cu cozonaci şi sarmale, românii au ieşit la o plimbare