Antena Meniu Search
x

Video Crăciunul vedetelor alături de prieteni şi familie. Cum au petrecut Mădălina Ghenea, Joe Biden sau Cristiano Ronaldo

Alături de familie şi prieteni. Aşa a fost Crăciunul şi pentru vedetele din întreaga lume. Sofia Vergara a aşteptat Moşul în rochie de seară, ducesa de Cambridge a oferit un recital de pian, iar Maluma a organizat o petrecere pentru familie şi prieteni. Mai linistit a fost Crăciunul pentru Cristiano Ronaldo, care a rămas acasă, alături de copii şi soţie.

de Redactia Observator

la 25.12.2021, 20:24

Vezi și

De Crăciun, britanicii au avut parte de mai multe surprize din partea familiei regale. Ducesa de Cambridge a cântat pentru prima dată în public la pian. Ea l-a acompaniat pe artistul Tom Walker în timpul concertului "Împreună de Crăciun", de organizarea căruia s-a ocupat chiar ea. Kate a învăţat să cânte în copilărie şi a revenit la pasiunea sa în timpul pandemiei. Un moment emoţionat a fost oferit şi de prinţul Charles, care le-a citit poveşti copiilor din Regat. 

Peste Ocean, pentru primul Căciun la Casa Albă, familia prezidenţială a ales o demonstraţie de balet pentru a le ura Crăciun Fericit americanilor.  

Actriţa Sofia Vergara l-a aşteptat pe Moş Crăciun în rochie de seară, iar Moşul a răsplătit-o cu o mulţime de daruri. Vedeta din "O familie modernă" nu avea cum altfel să petreacă decât alături de familie. Dacă de pregătirea meniului s-a ocupat soţul ei, Vergara a avut misiunea de a împodobi casa, iar culoarea aleasă anul acesta a fost auriul. 

Ce au făcut vedetele de Crăciun

Pe acelaşi subiect

Mădălina Ghenea a rămas de Crăciun în Italia, unde locuieşte împreună cu fetiţa ei. Şi ele au primit o mulţime de daruri de la Moşul. Acasă, alături de familie, înseamnă Crăciun şi pentru supermodelul Claudia Schiffer, care a avut în pisica ei un ajutor de nădejde la împodobirea bradului. 

Şi fotbalistul Cristiano Ronaldo, care se pregăteşte să devină din nou tată anul viitor, a avut un Crăciun liniştit. Azi noapte, Cristiano a postat pe contul său de Instagram o poză cu toată familia, îmbărcată în pijamale roşii, care a strâns în doar câteva ore peste 11 milioane de likeuri.   

Nu la fel de liniştit a fost însă Crăciunul celebrului Maluma. El a organizat o petrecere pentru familie si prieteni, pe care i-a aşteptat cu un meniu regal, din care nu au lipsit prăjituri decorate cu foiţă de aur. Seara a început cu un recital de pian la lumina lumânărilor, dar s-a terminat pe ringul de dans.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Crăciunul vedetelor alături de prieteni şi familie. Cum au petrecut Mădălina Ghenea, Joe Biden sau Cristiano Ronaldo