Antena Meniu Search
x

Scandal la o primărie din Caraş-Severin. Peste 300 de oameni, majoritatea COPII, vor ajunge în stradă

Este scandal într-un cartier din oraşul Bocşa din judeţul Caraş-Severin. Peste 300 de oameni, majoritatea copii, vor fi aruncaţi în stradă peste câteva zile.

Vezi și

Este scandal într-un cartier din oraşul Bocşa din judeţul Caraş-Severin. Peste 300 de oameni, majoritatea copii, vor fi aruncaţi în stradă peste câteva zile. Locuiesc acolo din 2008, când şi-au făcut case, fără acte, dar cu aprobarea fostului primar. Iar actualul edil i-a somat să le demoleze urgent, pentru că ar fi prea aproape de o conductă de gaz.

E disperare mare în mahala. De aproape 10 ani, oamenii stau în casele ridicate fără acte, dar cu aprobarea verbală a fostului primar. Toți au locuit într-o zonă care se inunda în fiecare toamnă și primăvară. Actualul edil spune că cele 30 de imobile, construite ilegal, trebuie demolate, pentru că se află chiar lângă o conductă de gaz.

Ar fi 20 de metri de la conductă până la casă, aşa cum prevede legea, spun oamenii.

Iar, dacă s-ar dovedi că ei au calculat greşit, sunt dispuşi să-şi mute casele, pe cheltuiala lor.

Numai că edilul nu e de acord şi le-a oferit deja locuinţe sociale într-un bloc dintr-un alt cartier.

Ba mai mult, susţin păgubiţii, primarul i-ar fi înşelat.

Oamenii cer acum ajutorul autorităților. Spun că au muncit şi au făcut împrumuturi la bănci ca să-şi ridice locuinţele. Sunt serioşi, își trimit copiii la școală, au acte de identitate și contracte de utilități. Îşi plătesc impozite și taxe de ani buni pentru casele pe care acum primarul vrea să le dărâme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Scandal la o primărie din Caraş-Severin. Peste 300 de oameni, majoritatea COPII, vor ajunge în stradă