Antena Meniu Search
x

Elevul criminal din Botoşani s-a întors la locul faptei. Noi detalii au ieșit la iveală

Tânărul fotograf acuzat că a ucis cu sânge rece o adolescentă de 18 ani s-a întors astăzi la locul crimei. Împreună cu anchetatorii, a povestit pas cu pas cum a omorât-o pe fată.

Vezi și

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei între adolescenţi, din pădurea de lângă Botoşani. Tânărul fotograf acuzat că a ucis cu sânge rece o adolescentă de 18 ani s-a întors astăzi la locul crimei. Împreună cu anchetatorii, a povestit pas cu pas cum a omorât-o pe fată.

După zece zile în spatele gratiilor, Bogdan Ionel s-a întors în pădurea de lângă Cimitirul Pacea unde ar fi ucis-o pe Petronela Mihalachi. Înconjurat de mascaţi, criminalişti şi legişti, tânărul de 16 ani a refăcut filmul crimei. 

După ce ar fi comis fapta, în drum spre casă, Bogdan Ionel a traversat cimitirul. Acolo, pe o alee, s-a întâlnit cu doi poliţiştii locali, care l-au văzut plin de sânge. L-au oprit şi l-au întrebat dacă are nevoie de ajutor, însă băiatul le-ar fi spus că s-a împiedicat şi s-a lovit. Înainte de a-l lăsa să plece cu un taxi, agenţii l-au legitimat. Iar după ce s-a dat alarma că o fată zace fără suflare la câteva sute de metri distanţă, anchetatorii au făcut legătura. 

Adolescentul şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Din Italia, mama lui a lansat o ipoteză şocantă. 

"Fiul meu nu a fost singur şi probele vorbesc. Doar că nu vrea să spună cum s-a întâmplat și cine a fost cu el", a scris pe Facebook mama lui Bogdan Ionel.

S-a vehiculat chiar că băiatul ar fi fost îndemnat să ucidă. Însă procurorii nu iau în calcul această variantă. Petronela Mihalachi avea peste 30 de lovituri de cuţit pe trup.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Elevul criminal din Botoşani s-a întors la locul faptei. Noi detalii au ieșit la iveală