Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Este doliu în familia marelui artist Marius Ţeicu. Unicul său copil s-a stins ieri, după doi ani de luptă cu o boală cruntă

Unicul său copil s-a stins ieri la spitalul Fundeni, după doi ani de luptă cu o boală cruntă şi un transplantul medular, vara trecută. Patricia împlinise 41 de ani acum câteva zile, avea doi copii şi a crezut până în ultima clipă că va învinge.

de Redactia Observator

la 03.08.2017 , 09:09

Unicul său copil s-a stins ieri la spitalul Fundeni, după doi ani de luptă cu o boală cruntă şi un transplantul medular, vara trecută. Patricia împlinise 41 de ani acum câteva zile, avea doi copii şi a crezut până în ultima clipă că va învinge.

"Dacă fată voi avea, cu mama ei va semăna, iar de la mine doar ochii vreau să-i ia..." Marius Ţeicu este în această secvenţă chiar cu Patricia pe genunchi. A cântat de multe ori cu ea în braţe. O adora, spun apropiaţii artistului. A fost tatăl care a trăit prin fiica lui. 

De astăzi, însă singurul copil al lui Marius Ţeicu nu mai este. Patricia era la terapie intensivă în spital, epuizată de o boală perfidă.

Vezi și

Ultimii doi ani au fost un chin. De la nişte banale pete pe piele, Patricia a ajuns la medic şi a primit un diagnostic crunt. O formă rară de leucemie.

Pe acelaşi subiect

"Cea mai cruntă pedeapsă pentru un părinte e să-şi vadă copilul sfârşindu-se, arzând ca o lumânare şi sfârşindu-se sub ochii lui", spune Marina Almăşan.

Patricia avea doar 38 de ani când a început lupta pentru supravieţuire. Era soţie şi mamă a doi copii. 

Patricia s-a stins la institutul clinic Fundeni, locul în care, în ultimii doi ani, a stat mai mult decât acasă. Este locul în care anul trecut, chiar de ziua ei, fata compozitorului a suferit un transplant medular despre care a avut convingerea, cel puţin pentru o vreme, că a reuşit să o scape de cumplita boală.

Patricia trecuse prin multe, până la transplant. A fost operată pe cord deschis, a fost paralizată pe partea stângă, dar niciodată nu şi-a pierdut optimismul. În tot acest timp, tatăl ei a dus crucea, împreună cu ea.

"Avea acel bun simţ care-l împiedica să-i deranjeze pe cei din jur cu lucruri triste", a spus Marina Almăşan. Singura dată când şi-a călcat pe inimă a fost când Patricia a avut nevoie disperată de sânge. 

"I-am văzut pe foarte mulţi copii şi ţi se rupe inima când îi vezi, mergeţi şi donaţi sânge, există centre în toată ţara, câteva minute durează, dar salvaţi o viaţă şi ce e mai frumos decât să salvezi o viaţă?", a spus atunci Marius Ţeicu.

Patricia împlinise în urmă cu câteva zile 41 de ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Este doliu în familia marelui artist Marius Ţeicu. Unicul său copil s-a stins ieri, după doi ani de luptă cu o boală cruntă