Antena Meniu Search
x

Video Eurovision 2021. O clujeancă se va ocupa de look-ul tuturor participanţilor în finala de la Rotterdam

O tânăra hairstilist din Cluj-Napoca se va ocupa de look-ul concurenților de la Eurovision din acest an. Și nu vorbim despre finala națională, ci despre competiția internațională, care va avea loc Rotterdam. Nu se va ocupa singură de acest lucru, dar este singura concurentă din România cooptată în echipa creativă.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 22.05.2021, 14:03

Vezi și

"Fac această muncă de 12 ani. Am simţul răspunderii, sunt comunicativă şi mă fac uşor înţeleasă"

Sunt atuurile pe care Ioana Todoran, o hairstilista de 32 de ani din Cluj-Napoca, crede că au făcut-o câștigătoare  în față celor 250 de concurenți din întreagă lume, dornici să se ocupe de coafarea artiștilor de la Eurovision din acest an. 

Ioana Todoran, hairstylist: Primul meu gând când am văzut anunțul cu concursul a fost că îmi doresc foarte mult să fac parte din echipa creativă, să coafez vedetele

De la gând la practică nu a fost decât un pas, astfel că a trecut la treabă. 

Ioana Todoran, hairstylist: În această perioadă totul se desfășoară online, a trebuit să efectuez un video în care să exemplific care sunt atuurile mele, de ce merit să câștig acest concurs, de ce merit să fac parte din echipa artistică și să spun câteva cuvinte și despre coafură.

A ales o coafură a anilor ’20, destul de îndrăzneață, iar ca model a ales-o pe cunoscuta bloggeriță de modă, Ioana Chisiu.

"Am ales o coafură îndrăzneață, pentru că îmi place să ies în evidență, cum am mai spus deja. Stilul anilor 20 continuă să fie o sursă de inspirație, iar această coafură a revenit în trend și în plus va exprima întotdeauna feminitatea, șarmul și eleganţa"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iar acest lucru a făcut-o câștigătoare. Nu doar că va avea șansa să interacționeze și să coafeze vedetele internaționale participante la concursul muzical, dar, crede ea, acest lucru o va ajuta mult și în carieră. Iar la salonul din Cluj unde lucrează deja, este o mică vedetă.

Finala concursului muzical Eurovision din acest an va avea loc în data de 22 mai la Rotterdam. România a ratat prezența în finala Eurovision pentru al treilea an consecutiv. Reprezentata țării noastre, Roxen, nu i-a convins pe fani și pe jurați cu piesa „Amnesia”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Eurovision 2021. O clujeancă se va ocupa de look-ul tuturor participanţilor în finala de la Rotterdam