Antena Meniu Search
x

Video Exclusiv | Învăţământul online, evitat în ciuda cazurilor COVID din clase. Ce ar face Sorin Cîmpeanu, ca director de şcoală

Puterea de decizie în ce priveşte închiderea şcolilor, aşa cum îşi doresc părinţii, stă în mâinile directorilor unităţilor de învăţământ. Doar aceştia, împreună cu Direcţiile de Sănătate Publică, pot lua o astfel de hotărâre. Lucru care însă nu este pe placul conducerii şcolilor. Într-un interviu acordat în exclusivitate Observator, ministrul Educaţiei susţine că directorii ar trebui să dea dovadă de responsabilitate şi să ia decizii acolo unde este necesar.

de Redactia Observator

la 11.10.2021, 14:16

Vezi și

"În momentul în care din cauza numărului mare de infectări din localitate, din cauza lipsei profesorilor care sunt carantinaţi sau infectaţi, din cauza problemei de infrastructură - pot solicita acest lucru, trecerea în online. Evident că va exista şi responsabilitate şi curaj din partea directorilor de şcoli pentru a solicita acest lucru", a declarat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Ce ar face Sorin Cîmpeanu, în postura de director de şcoală

Întrebat dacă, aflat în postura de director, ar închide o şcoală în acest moment dacă nu ar avea 50% din clase afectate de COVID-19, Sorin Cîmpeanu răspunde: "Cu siguranţă da, dacă din discuţiile cu părinţii, cu elevii şi profesoriii ar exista o cotă de îngrijorare suficient de mare"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Exclusiv | Învăţământul online, evitat în ciuda cazurilor COVID din clase. Ce ar face Sorin Cîmpeanu, ca director de şcoală