Antena Meniu Search
x

Galerie foto Explozie la mănăstirea Sfântu Gheorghe de lângă Tichilești, Constanța. Un preot şi un călugar au ajuns la spital cu arsuri

O explozie a avut loc, joi seara, la mănăstirea Sfântul Gheorghe de lângă Tichilești, Constanța, într-o anexă a lăcaşului de cult. Un preot şi un călugăr au suferit mai multe răni și arsuri și au fost transportați de urgență la spital, unde s-a decis intubarea lor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.05.2021, 22:12

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi seara, după producerea unei explozii fără incendiu la mănăstirea Sf. Gheorghe de lângă localitatea Tichileşti. Acolo s-au deplasat două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD. 

Explozia s-a produs într-o anexă din curtea mânăstirii.

Victimele exploziei, un preot și un călugăr

Doi bărbați, un preot şi un călugăr au suferit arsuri și au fost preluați de cadrele medicale şi transportaţi la spital. 

Pe acelaşi subiect

Din primele informații ar fi vorba de explozie în urma unor acumulări de gaze, deoarece butelia din încăpere nu este afectată.

Ulterior, reprezentanții Serviciului Judeţean de Ambulanţă au anunțat că cele două victime au fost intubate de către medicul de pe SMURD, existând suspiciuni de arsuri de căi aeriene.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Andreea Filip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Explozie la mănăstirea Sfântu Gheorghe de lângă Tichilești, Constanța. Un preot şi un călugar au ajuns la spital cu arsuri