Antena Meniu Search
x

Explozia la şcoala din Mureş, provocată de femeia de serviciu. A aprins un chibrit, după ce elevii avertizaseră că se simte miros de gaz (Video)

Un copil de 14 ani şi o femeie de 60 de ani au fost răniţi în urma unei explozii care s-a produs la şcoala "Vasile Sabadean" din Voiniceni, judeţul Mureş.

Explozia la şcoala din Mureş, provocată de femeia de serviciu. A aprins un chibrit, după ce elevii au avertizat că se simte miros de gaz
Explozia la şcoala din Mureş, provocată de femeia de serviciu. A aprins un chibrit, după ce elevii au avertizat că se simte miros de gaz - Observator.tv

Un copil de 14 ani şi o femeie de 60 de ani au fost răniţi în urma unei explozii care s-a produs la şcoala "Vasile Sabadean" din Voiniceni, judeţul Mureş.

Viceprimarul comunei Ceuașu de Câmpie, Petru Toganel, a declarat că în această dimineaţă mai mulţi copii au sesizat profesoarele de faptul că se simte miros de gaz în sala de clasă. 

Femeia de serviciu ar fi mers să verifice situaţia şi ar fi aprins un chibrit ca să vadă dacă este o scurgere de gaze, moment în care s-a produs explozia.

Pe acelaşi subiect

În urma deflagraţiei, femeia şi un elev de 14 ani au fost răniţi. Ambii au suferit arsuri de gradele I şi II la faţă şi au fost preluaţi de echipajele de Ambulanţă şi transportate la UPU Târgu Mureş. 

Viceprimarul a mai spus că instalaţia de gaz a fost verificată în această vară, de o firmă din judeţul Mureş. „Numai dacă nu s-or fi jucat copiii şi au atins robinetul”, a declarat Toganel. 

În sala de clasă erau şapte copii la momentul producerii exploziei, iar în întreaga şcoală, în jur de 70. Toţi, împreună cu profesorii, au fost evacuaţi. Copiii se reîntorc la cursuri mâine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Explozia la şcoala din Mureş, provocată de femeia de serviciu. A aprins un chibrit, după ce elevii avertizaseră că se simte miros de gaz (Video)