Antena Meniu Search
x

Facebook introduce funcția de matrimoniale. Dacă ești singur, îți sugerează instant cu cine te potrivești (Video)

Vezi și

Facebook intră pe piaţa întâlnirilor online. 200 de milioane de utilizatori, cei care se declară "fără partener", în datele de profil, vor primi ajutor din partea reţelei de socializare să îşi găsească perechea. Noul serviciu Facebook a fost anunţat în San Diego, alături de o serie de noi instrumente pentru protecţia datelor utilizatorilor.

Pentru prima dată în ultimele 4 luni, copilul minune al lumii online nu a apărut pe scenă pentru a cere scuze. Glumeţ şi autoironic, Mark Zuckerberg a promis o serie de modificări revoluţionare la nivelul Facebook. 200 de milioane de utilizatori vor putea să îşi găsească perechea, ajutaţi de aplicaţie. 

Mark Zuckerberg, fondator Facebook:

Prietenii nu vă vor putea vedea profilul. Sugestiile pe care le veţi primi vor include numai persoane care nu vă sunt prieteni. Oameni care sunt, de asemenea, interesaţi de întâlniri, care corespund preferinţelor selectate de dumneavoastră, totuşi, nu vă pot promite că veţi găsi imediat un partener virtual. Este o lume dură!

Fondatorul Facebook nu a menţionat dacă serviciul va fi plătit. Probele vor începe, însă, la sfârşitul anului. Noul serviciu vine la pachet cu un instrument pentru protecţia datelor. Un nou buton care le va permite tuturor utilizatorilor să parcurgă cronologia propriilor accesări şi să evite, astfel, breşe de securitate.

Mark Zuckerberg, fondator Facebook:

Veţi putea folosi acest serviciu pentru a vedea informaţii despre aplicaţiile şi site-urile cu care aţi interacţionat. Apoi veţi putea elimina toate aceste informaţii din contul vostru. 

Zuckerberg a anunţat şi un nou serviciu video pentru aplicaţia Instagram dar şi un serviciu de traducere in timp real pentru utilizatorii Messenger.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Facebook introduce funcția de matrimoniale. Dacă ești singur, îți sugerează instant cu cine te potrivești (Video)