Antena Meniu Search
x

Facebook pregăteşte utilizatorilor o nouă... surpriză! A angajat un specialist în acest scop pentru 10.000.000$

Rețeaua de socializare își întâmpină utilizatorii, în noul an, cu o schimbare radicală

Rețeaua de socializare își întâmpină utilizatorii, în noul an, cu o schimbare radicală

Facebook a cerut avizul autorităţilor pentru a deveni furnizor de servicii financiare, vizând transferuri de bani şi o platformă de tip portofel electronic.

Astfel, utilizatorii ar putea să acceseze un portofel electronic găzduit de Facebook şi să efectueze plăţi sau transferuri de bani. Reţeaua de socializare vizează în principal sumele transferate acasă de persoanele care lucrează în străinătate, parte a strategiei de extindere pe pieţele emergente.

În acest sens, Facebook a oferit uneia dintre cele mai mari companii 10 milioane de dolari pentru a-l recruta pe unul dintre fondatori ca director de dezvoltare a afacerilor, potrivit unor surse din Marea Britanie.

Practicile reţelei de socializare provoacă tot mai multă îngrijorare şi neîncredere în rândul utilizatorilor şi publicului larg, astfel că succesul companiei ca furnizor de servicii financiare este pus încă din start sub semnul întrebării.

Facebook are deja autorizaţie pentru anumite tranzacţii financiare în Statele Unite, reţeaua de socializare procesând plăţi de la utilizatori către dezvoltatorii de aplicaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Facebook pregăteşte utilizatorilor o nouă... surpriză! A angajat un specialist în acest scop pentru 10.000.000$