Antena Meniu Search
x

Familia lui Florin Cioaba ii acuza pe medici ca i-au omorat regele

Ii acuza pe medici ca i-au omorat regele! Dupa sase zile de suferinta, familia spera sa il aduca sanatos acasa, dar medicii turci nu au putut face minuni

Vezi și

Fiul lui Cioaba este convins ca doctorii au o mare vina pentru soarta tatalui sau. Si vrea dreptate. Pana atunci, insa, trebuie sa achite o nota imensa pentru serviciile medicale. Aproape jumatate de milion de dolari.

In fata spitalului universitar din Antalya, rude si supusi isi plang regele. Ieri, erau convinsi ca Dumnezeu le-a ascultat rugile. Minunea n-a durat decat o zi. Azi, la ora noua jumatate regele a murit. Dimineata, rudele lui Cioaba au fost chemate la patul regelui lor. Asteptau vesti bune. Poate sa le vorbeasca. Insa medicii le-au dat cea mai neagra veste.

Aparatul care ii pompa sange in tot trupul nu putea repara creierul, distrus de nenumaratele infarcturi. Deconectat de la aparate, regele Cioaba s-a stins in scurt timp. Avea 58 de ani. "Nu mai facem autopsie pentru ca noi stim din ce cauza a murit. Cei care i-au facut rau vor fi trasi la raspundere", a spus fiul lui Cioaba.

Medicii din clinica privata unde a ajuns prima oara i-ar fi grabit sfarsitul. Mai exact, spune fiul lui Cioaba, nu era recomandata coronarografia, in starea lui. "Impingand acea camera, i-au produs stopul cardiac. Ei sunt de vina, au si recunoscut lucrul acesta", a mai spus Dorin.

Probleme sunt si la spitalul universitar, unde si-a trait ultimele zile. Pentru toate interventiile, trebuie sa plateasca 350.000 de dolari. Altfel nu ii pot lua trupul acasa.

De datorii si de moarte nu poti scapa. Chiar daca esti rege. Dupa ce vor plati imensa nota de plata, Cioaba va pleca pe ultimul sau drum. Unul de peste o mie de kilometri, din Antalya pana la Sibiu.

Familia Cioaba a inceput pregatirile pentru inmormantare, inca din Turcia. Au gasit o firma de pompe funebre si au comandat un sicriu demn de un rege. Cu aer conditionat.

Supusii il vor putea vedea pe catafalcul din Palat, timp de trei zile. Apoi, va ajunge in cavoul familiei Cioaba. Regele Florin Cioaba va fi inmormantat  in cimitirul din Sibiu, langa parintii lui, Lucia si Ioan Cioaba.

Florin Cioaba a murit la sase zile dupa ce i s-a facut rau in Antalya. O vacanta de 10 zile i-a obosit inima si asa bolnava. Dupa un preinfarct au urmat mai multe atacuri de cord. Au incercat sa il salveze medici dintr-o clinica privata din Antalya. A fost vazut de specialistul Bradistenu, la cererea presedintelui. Dupa o operatie care trebuia sa ii ajute inima sa bata, medicii au decis sa-l deconecteze de la aparat.

A murit regele, insa regatul ramane. Si are nevoie de un nou suveran. Un consiliu al Coroanei va decide cine este demn de a se urca pe tronul romilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Familia lui Florin Cioaba ii acuza pe medici ca i-au omorat regele