Antena Meniu Search
x

Familie de romani, disparuta in Italia

O familie de romani traieste o drama la mii de kilometri distanta, in Italia. Copila de 15 ani le-a fost rapita. Fata a disparut fara urma din fata unui magazin. A apucat doar sa-si sune tatal si sa ii spuna ca au luat-o trei barbati

Vezi și

Acestea sunt ultimele imagini cu Roberta, inainte sa dispara. Camerele de supraveghere au surprins-o pe adolescenta impreuna cu parintii, fratele si sora. Cateva minute mai tarziu, a disparut. Familia o cauta cu disperare. In Romania, bunicii nu se dezlipesc de langa telefon. “Vazui fata la televizor si nu am putut sa ma uit, cum sa pot, cand eu am crescut-o? Nu mai pot, va spun, doamna, crapa inima-n mine”, plange bunica acesteia.

Copila mergea cu familia la cumparaturi, la una supermarket din orasul San Severo. Le-a spus parintilor ca ii asteapta in fata magazinului. A fost ultima oara cand au vazut-o. Cateva minute mai tarziu, Elisabeta si-a sunat tatal. “Numai atat a zis fata: tati, salveaza-ma, ca ma luara trei oameni de-ai lui Vincenzo. E acolo unde a lucrat copilul meu, acum trei ani”, a relatat bunica.

Degeaba a incercat tatal sa o sune din nou, telefonul fetei era inchis. Atunci, barbatul a cerut ajutorul Politiei. La aproape o saptamana de la disparitie, ancheta bate pasul pe loc, iar familia fetei se teme de ce e mai rau. “Cine a luat-o a pus mana pe ea ca sa faca in alta parte bani cu ea sau a luat-o pentru razbunare. E intrata pe mana italienilor, pe mana Mafiei, nu stiu ce vom face”, a spus matusa copilei.

Anchetatorii italieni iau in calcul mai multe variante. “Noi credem ca fata a vrut de fapt, chiar ea, sa fuga”, a declarat unul dintre anchetatorii din Italia.

Cazul a devenit, zilele trecute, si mai complicat. Parintii fetei disparute nu mai sunt, nici ei de gasit, nici macar politistii italieni nu le-au dat de urma. "Si noi ii cautam, au disparut duminica noaptea. Toata familia a disparut", a declarat matusa fetei disparute.

Familia Buza se stabilise in Italia de 8 ani. Tatal, Arthur Nicolae, lucra in constructii, iar mama se ocupa de cei trei copii de 15, 11 si un an. Disparitia lor nu a fost, inca, raportata la Politie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Familie de romani, disparuta in Italia