Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fără permis şi beat la volan, un român din italia ŞI-A UCIS FIUL de doar cinci luni, într-un accident de maşină (VIDEO ŞI FOTO)

de Redactia Observator

la 20.03.2017 , 17:10

Accident cumplit provocat sâmbătă noaptea de un român, în Italia. Fiul acestuia de doar 5 luni şi partenera sa de viaţă au murit pe loc. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Constantin Mărunţelu, 24 de ani, conducea fără permis de conducere şi băut când a pierdut controlul volanului maşinii sale, un Fiat, într-un sens giratoriu. Maşina s-a răsturnat de mai multe ori după ce s-a lovit de bordură.

Scaunul bebeluşului Riccardo Mrunţelu a fost aruncat pe asfalt, fiul de doar 5 luni al şoferului decedând pe loc. Şi mama acestuia, Planiza Husovic, 25 de ani, bosniacă, a murit în accident.

Ca o ironie, a scăpat cu răni uşoare şoferul, care, la spital, le-a declarat anchetatorilor că de fapt el mergea pe trotuar şi l-a lovit o maşină.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Fără permis şi beat la volan, un român din italia ŞI-A UCIS FIUL de doar cinci luni, într-un accident de maşină (VIDEO ŞI FOTO)