Antena Meniu Search
x

Fără picioare şi degete la mâini un bărbat se luptă să supravieţuiască într-o casă dărăpănată

Gândul că ziua de mâine ar putea fi mai bună e singurul care-i mai ţine în viaţă pe doi soţi. El şi-a pierdut picioarele şi degetele de la mâini într-un accident teribil. Iar ea e măcinată de o boală crudă

Vezi și

Gândul că ziua de mâine ar putea fi mai bună e singurul care-i mai ţine în viaţă pe doi soţi. El şi-a pierdut picioarele şi degetele de la mâini într-un accident teribil. Iar ea e măcinată de o boală crudă

Nu este foarte curios să afle ce conţin pachetele aduse de oameni. Vrea să ştie, în primul rând, cum se simte Mia, femeia i-a stat alături în ultimii 11 ani. În urmă cu aproape două săptămâni, aceasta se pregătea să meargă la spital. Ulcerul a forţat-o să ceară ajutorul unui medic, după o perioadă lungă de chin.

Pe Ion cel mai mult îl doare lipsa picioarelor şi a degetelor de la mâini. Le-a pierdut acum 13 ani, într-un accident la locul de muncă. Un coleg îi era alături, când un utilaj a căzut peste ei.

Bărbatul n-a vrut să devină o povară pentru familia lui. În schimb, s-a retras într-o casă şubrezită, pe care şeful lui o lăsase de izbelişte. Atunci, a întâlnit-o pe Mia, care plecase de acasă, sătulă de bătăile soţului.

Un grup de oameni milostivi au strâns 4.000 de euro şi l-au trimis pe bărbat în Italia, unde i-a fost creată o pereche de proteze. Când le-a adus acasă, şi-a dat seama că nu le poate folosi prin pădure. Tot ce poate face din scaunul cu rotile e să taie lemnele de foc.

Singurul ajutor de la stat nu le este suficient să trăiască precum doi oameni normali. Aproape că au uitat cum e viaţa cu apă curentă şi energie electrică. Cu toate astea, Ion şi Mia găsesc motive să viseze la un viitor mai bun.

Cei doi aşteaptă un răspuns de la proprietarul clădirii în care locuiesc. Omul le-a promis că le va construi două camere lângă casa lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Fără picioare şi degete la mâini un bărbat se luptă să supravieţuiască într-o casă dărăpănată