Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Farmacii non-stop de Paşte. Peste 30 de farmacii vor avea program permanent în Capitală

Farmacii non-stop de Paşte. Peste 30 de farmacii vor avea program permanent cu ocazia sărbătorilor pascale, anunţă Colegiul Farmaciştilor Bucureşti.

de Redactia Observator

la 06.04.2018 , 15:46

Farmacii non-stop de Paşte. Peste 30 de farmacii vor avea program permanent cu ocazia sărbătorilor pascale, anunţă Colegiul Farmaciştilor Bucureşti.

În total, un număr de 32 de farmacii vor avea program permanent în Capitală, în perioada sărbătorilor pascale, iar 232 au program semi-permanent.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoii populaţiei de a şti care sunt farmaciile deschise în perioada sărbătorilor de Paşte, Colegiul Farmaciştilor Bucureşti a publicat pe site-ul instituţiei lista farmaciilor non-stop şi a celor cu program semi-permanent din Capitală, în funcţie de sector.

Articolul continuă după reclamă

''Aşa cum puteţi constata, asistenţa cu medicamente şi servicii farmaceutice a populaţiei Capitalei în perioada sărbătorilor de Paşte este asigurată de un număr de 32 de farmacii cu program permanent şi un număr de 232 de farmacii cu program semi-permanent", precizează Colegiul Farmaciştilor Bucureşti.

Farmaciile cu program permanent sunt deschise non-stop, adică şi pe timpul nopţii, iar farmaciile cu program semi-permanent sunt deschise în fiecare zi, având program de duminică, nefiind deschise noaptea.

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Farmacii non-stop de Paşte. Peste 30 de farmacii vor avea program permanent în Capitală