Antena Meniu Search
x

COD ROŞU DE CANICULĂ: Cea mai frumoasă prezentatoare de la meteo din lume are mai mulţi fani decât televiziunea la care lucrează (GALERIE FOTO)

"Cea mai sexy" fată de la meteo şi-a zăpăcit fanii cu un nou video incendiar. Yanet Garcia s-a filmat defilând, prin casă, în lenjerie intimă extrem de provocatoare.

"Cea mai sexy" fată de la meteo şi-a zăpăcit fanii cu un nou video incendiar. Yanet Garcia s-a filmat defilând prin casă în lenjerie intimă extrem de provocatoare.

Clipul în care mexicanca îşi arată formele a fost postat pe youtube joi şi a adunat deja peste 300 de mii de vizualizări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Tânăra în vârstă de 26 de ani a fost descrisă de fani ca "fata care te face să-ţi doreşti să urmăreşti prognoza meteo".

Devenită cunoscută datorită ţinutelor sale extrem de scurte şi a chipului său perfect, în formă de clepsidră, tânara are o armată de fani.

Pagina sa de Facebook are peste două milioane de like-uri, de două ori mai mult decît numărul înregistrat de postul de televiziune la care lucrează.

Yanet Garcia susţine că trupul său este rezultatul a opt ani de fitness.

Pentru a-şi întări afirmaţiile şi pentru a demonta zvonurile potrivit cărora şi-a făcut implant de silicoane, fata a postat şi poze din prezent şi de acum opt ani, cu ea la sala de sport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » COD ROŞU DE CANICULĂ: Cea mai frumoasă prezentatoare de la meteo din lume are mai mulţi fani decât televiziunea la care lucrează (GALERIE FOTO)