Antena Meniu Search
x

Femeie găsită într-o stare de confuzie, lângă trupul neînsuflețit al soțului, în Huși

Descoperire înfiorătoare în municipiul Huși din județul Vaslui. Polițiștii au găsit, la sesizarea unor localnici, cadavrul unui bărbat, mort de mai multe zile. În aceeași casă, dar într-o altă cameră, soția acestia era într-o stare de confuzie.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 04.07.2020, 17:00

Bărbat găsit mort în Huși
Bărbatul era decedat de mai multe zile, însă femeia nu a putut cere ajutor - Profimedia Images | imagine ilustrativă
  • Bătrână găsită lângă trupul neînsuflețit al soțului
  • Bărbatul ar fi murit de mai multe zile

Potrivit Vremea Nouă, femeia, în vârstă de aproximativ 71 de ani, era cunoscută de mai multă vreme ca având o afecțiune pisihică. În ultima vreme aceasta nu și-ar mai fi luat tratamentul, ceea ce explică faptul că stătea în casă cu trupul neînsuflețit al soțului.

"Greu de crezut că o persoană cu mintea lucidă ar putea sta într-un asemenea miros, cu un cadavru în casă, pe căldurile acestea", a fost de părere un vecin.

"Erau o familie normală, dar cam retrasă. Nu ne-am făcut niciodată probleme, stiind că sunt mai în vârstă și nu pot pleca de acasă prea mult", mai spun oamenii din cartier.

Chemați în cele din urmă să investigheze dacă s-a întâmplat ceva, polițiștii au fost nevoiți să spargă poarta și ușa de la intrare, deoarece ambele erau închise. 

"Dacă persoana decedată a fost sau nu victima vreunei infracțiuni, toate acestea vor putea fi dovedite în urma examinării medicului legist. Așa, la o evaluare de suprafață, nu s-a putut concluziona nimic în acest sens, deoarece cadavrul era într-o stare avansată de putrefacție", au fost de părere reprezentanții IPJ Vaslui.

Femeia, găsită conștientă, dar într-o stare destul de critică, întrucât nu își mai luase tratamentul, a fost transportată la Spitalul municipal “Dimitrie Castroian” din Huși, pentru a fi evaluată de medici.

Trupul bărbatului va fi expertizat de medicii legiști. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la deces.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Femeie găsită într-o stare de confuzie, lângă trupul neînsuflețit al soțului, în Huși