Antena Meniu Search
x

Fetiţa de 7 ani abuzată de regizorul Mihnea Columbeanu, transformată chiar de mamă în scalvă sexuală!

O mamă şi-a transformat fiica în sclavă sexuală pentru un pedofil! Timp de aproape cinci ani, fetiţa de 7 ani, a trecut prin chinuri groaznice, în casa regizorului Mihnea Columbeanu

Vezi și

O mamă şi-a transformat fiica în sclavă sexuală pentru un pedofil! Timp de aproape 5 ani, fetiţa de 7 ani, a trecut prin chinuri groaznice, în casa regizorului Mihnea Columbeanu

A fost supusă la abuzuri cumplite, chiar în faţa mamei ei. Pentru câteva sute de lei, mama a obligat-o să-i satisfacă fanteziile bolnave, în faţa camerei de filmat. În casa lui, anchetatorii au găsit mii de imagini şocante.

Fără vină, o copilă a îndurat abuzuri cumplite, ani la rând, cu ştirea mamei ei. Femeia a obligat-o să-i satisfacă lui Columbeanu cele mai şocante fantezii. Şi i-a predat lecţii de sex, la numai 7 ani.

Nimeni n-a putut ghici ce se ascundea sub masca lui de regizor respectat. În lumea filmului, Mihnea Columbeanu avea o reputaţie curată.

În particular, Columbeanu se specializase în filme cu minori. În casa lui, anchetatorii au găsit peste 1.000 de DVD-uri, cu imagini revoltătoare cu băieţi şi fetiţe. Printre ei, procurorii au identificat-o şi pe copila vândută de mama ei pentru câteva sute de lei.

Mama copilei a fost reţinută şi şi-a pierdut deja dreptul nemeritat de mamă.

Mihnea Columbeanu se află după gratii, încă din luna iulie. Culmea, ar vrea să fie eliberat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri sociale » Fetiţa de 7 ani abuzată de regizorul Mihnea Columbeanu, transformată chiar de mamă în scalvă sexuală!