Antena Meniu Search
x

Fiica actorului Constantin Codrescu își acuză tatăl că a îndepărtat-o din viața lui

Dramă în familia marelui actor Constantin Codrescu. Fiica sa adoptivă îl acuză că, de ani buni, a îndepărtat-o din viaţa lui şi nu îi oferă niciun sprijin. De cealaltă parte însă, actorul spune că a făcut tot ce era omeneşte posibil ca fetei să nu îi lipsească nimic

Vezi și

Dramă în familia marelui actor Constantin Codrescu. Fiica sa adoptivă îl acuză că, de ani buni, a îndepărtat-o din viaţa lui şi nu îi oferă niciun sprijin. De cealaltă parte însă, actorul spune că a făcut tot ce era omeneşte posibil ca fetei să nu îi lipsească nimic. 

Chiar şi aşa, la doar 17 ani, Anca şi-a părăsit părinţii care au înfiat-o şi s-a căsătorit. Victimă a violenţei conjugale, acum ea vrea să plece de acasă şi cere ajutor.

Replica marelui actor devine, din păcate, realitate peste ani. Constantin Codrescu trăieşte o dezamăgire. Când încă era tânăr, a înfiat o fetiţă, pe Anca. S-au bucurat până în adolescenţa copilei. Când încă nici măcar nu era majoră, ea a plecat de acasă şi a abandonat şcoala.

O altă versiune a poveştii are, însă, Anca. Femeia spune că tatăl şi mama adoptivă ar fi împins-o spre un mariaj pripit pe care ea l-a acceptat. Dar care i-a adus numai necazuri.

Anca îşi acuză soţul de violenţă. A şi plecat la un moment dat într-un adăpost pentru victimele violenţei domestice. Şi-ar părăsi şi acum căminul dar spune că nu are unde să se ducă. Au împreună doi copii.

Constantin Codrescu este unul dintre marile nume ale teatrului şi filmului românesc. A jucat în sute de producţii alături de nume ca Florin Piersic, Toma Caragiu şi Colea Răutu. Acum, la 84 de ani, maestrul s-a retras într-un sat din apropierea Bucureştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Fiica actorului Constantin Codrescu își acuză tatăl că a îndepărtat-o din viața lui