Antena Meniu Search
x

Film documentar despre Banat și Transilvania

Curaj, adrenalină şi concentrare în scene spectaculoase, ce au fost filmate în Salina Turda.Ele vor face parte dintr-un documentar prin care Transilvania şi Banatul vor fi promovate la nivel mondial

Vezi și

Curaj, adrenalină şi concentrare în scene spectaculoase, ce au fost filmate în Salina Turda.Ele vor face parte dintr-un documentar prin care Transilvania şi Banatul vor fi promovate la nivel mondial.

Flaviu Cernescu face acrobaţii prin ţară şi pune în valoare peisaje de neuitat şi oameni cu poveşti, în drumul lui pe monociclu.În salină, a mers pe chingă la 80 de metri înălţime. 

În drumul lui pe meleaguri româneşti, adună istorie. Pentru filmul "Balaurul din Transilvania", Flaviu a ajuns să filmeze în cea mai mare mină conică din lume - mina Terezia din Salina Turda.

Cei 80 de metri de gol de sub picioarele lui nu au reprezentat cea mai mare provocare. Dar au cerut maximum de concentrare.

Străinii care vor vedea documentarul vor putea admira salina, cascada Bigăr, cetatea Alba Iulia, Mocăniţa din Apuseni, Castelul Corvinilor sau Transfăgărăşanul.

Filmul va avea o durată de 52 de minute şi va putea fi văzut în primăvara lui 2015.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Film documentar despre Banat și Transilvania