Antena Meniu Search
x

Fiscul l-a luat în vizor pe Nicolae Guţă

Fiscul l-a luat în vizor pe Nicolae Guţă

Vezi și

Fiscul l-a luat în vizor pe Nicolae Guţă. Şi cum Regele manelelor ar fi anunţat deja că a împărţit tot ce a strâns între cei 11 urmaşi ai săi, la verificat nu a fost luată doar agoniseala lui Guţă, ci şi cea a amantelor şi copiilor. 

Pe numele lui, Guţă nu ar avea decât o maşină de 3 mii de euro. Adică mai puţin de cât ia într-o noapte, la o nuntă, numai din dedicaţii.

Dar deşi a câştigat sute de mii sau chiar milioane de euro, Nicolae Guţă are pe numele lui doar o maşină de 3 mii de euro.

Tot ce a strâns Nicolae Guţă ar fi acum pe numele copiilor. Are 11, cu 8 femei. I-a dat fiecărui câte ceva. Manelistul spunea că a făcut asta după ce a suferit un infarct. A vrut să se asigure cumva că după moartea lui, copiii nu se vor bate pe avere.

O manea li s-a părut şi celor care verifică acum averile artiştilor. Îl suspectează pe Nicolae Guţă că a încercat să se sustragă de la plata impozitelor.

Printre bunurile pe care le deţine Guţă s-ar număra trei vile în Petroşani, mai multe apartamente în Bucureşti, maşini şi o firmă de impresariat. Persoanele care sunt verificate de Fisc şi nu pot justifica averea, au două luni la dispoziţie pentru a plăti taxele restante. Dacă nu o fac, ANAF poate începe demersurile pentru executare silită. Guţă s-a ferit să spună ceva despre intenţiile fiscului. Ca nu cumva să fie interpretat în defavoarea lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Fiscul l-a luat în vizor pe Nicolae Guţă