Antena Meniu Search
x

Fiul femeii din Craiova care a murit după ce medicii au trimis-o cu dureri cumplite acasă, găsit mort în fața blocului

Fiul femeii de 49 de ani din Craiova, care a murit la câteva ore după ce medicii de la spitalul județean au trimis-o acasă pentru că se văita prea mult, s-a sinucis miercuri, la 27 de ani.

de Redactia Observator

la 15.10.2020, 10:37

Fiul femeii din Craiova care a murit după ce medicii au trimis-o cu dureri cumplite acasă, găsit mort în fața blocului
Fiul femeii din Craiova care a murit după ce medicii au trimis-o cu dureri cumplite acasă, găsit mort în fața blocului - Facebook
  • Tânărul de 27 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din cartierul Brazda lui Novac, din Craiova.
  • Mama lui a murit în urmă cu câteva zile, după ce a fost trimisă acasă de medicii care i-au spus că ”durerea ei e nejustificată”.

Tânărul de 27 de ani a fost găsit mort, în zona unui bloc din Craiova, din cartierul Brazda lui Novac.

Din cercetările efectuate până în prezent, polițiștii au stabilit faptul că acesta ar fi căzut de la etajul 5 al blocului respectiv. 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale.

Tânărul este fiul Gabrielei Vârzaru, femeia care a murit pe 30 septembrie, după ce medicul de gardă de la Spitalul Județean din Craiova a trimis-o acasă cu un diagnostic superficial: nevralgie intercostală. 

De fapt, femeia suferea de o pancreatită acută, o urgență medicală descoperită în urma unei autopsii solicitate de familie. La trei ore după ce a ajuns acasă, femeia a murit.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Fiul femeii din Craiova care a murit după ce medicii au trimis-o cu dureri cumplite acasă, găsit mort în fața blocului