Antena Meniu Search
x

Fostul lider liberal, Mihail Bălăşescu, găsit mort în apartament, a fost sechestrat și torturat

Fostul lider liberal, Mihail Bălăşescu, găsit mort în apartamentul fostei soţii, a fost strangulat. Politicianul avea un căluş în gură, mâinile legate şi multiple urme de violenţă pe corp

Vezi și

Fostul lider liberal, Mihail Bălăşescu, găsit mort în apartamentul fostei soţii, a fost strangulat. Politicianul avea un căluş în gură, mâinile legate şi multiple urme de violenţă pe corp

Moartea lui Mihail Bălăşescu a trezit multe suspiciuni. Şi a generat întrebări fără răspuns. Liderul liberal a fost găsit mort într-un apartament din Bragadiru unde fostul lui socru locuia de când a divorţat.

Nimeni nu a auzit, însă, nimic. În apartamentul în care Mihail Bălăşescu a fost ţinut captiv, a tronat o linişte asurzitoare.

Mihail Bălăşescu şi Ana Maria Burchelea au fost căsătoriţi câteva luni. El s-a îndrăgostit la prima vedere, dar ea nu i-a fost fidelă.

Fostul lider liberal a acceptat să divorţeze fără scandal. Dar scandalul s-a iscat ulterior. Din cauza unei maşini pe care politicianul o câştigase în instanţă şi pe care o folosea fostul lui socru.

N-a fost, însă, aşa. Mihail Bălăşescu a mers acasă la fostul lui socru, prima dată, marţi, dar a plecat de acolo val-vârtej, fără maşină. Joi seară s-a întors, crezând că-şi va recupera autoturismul. Cadavrul lui a fost găsit abia vineri seară.

Sfârşitul violent al lui Mihail Bălăşescu e un şoc pentru toţi cei care îl ştiau. Figură cunoscută pe scena politică, el a fost o vreme secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal. În urmă cu cinci ani, a fost implicat într-un scandal de proporţii. I-a mărturisit iubitei sale că a făcut sex cu amanta pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu.

Politicianul va fi înmormântat marţi. Fostul lui socru, principalul suspect de crimă, nu a fost găsit nici până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Fostul lider liberal, Mihail Bălăşescu, găsit mort în apartament, a fost sechestrat și torturat