Antena Meniu Search
x

Fostul ministru de Interne îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii

Cristian David, fostul ministru de Interne, îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii. Procurorii DNA i-au pus cătuşele pentru o presupusă mită de o jumătate de milion de euro

Vezi și

Cristian David, fostul ministru de Interne, îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii. Procurorii DNA i-au pus cătuşele pentru o presupusă mită de o jumătate de milion de euro

David e acuzat că a luat şpagă chiar în biroul său de la minister. În schimbul acesteia i-ar fi pus o vorbă bună la prefectul din Buzău unei femei care cerea retrocedarea unui teren.

Cel care l-ar fi denunţat pe Cristian David este Adrian Mladin, primarul din Jilava, condamnat la 7 ani de închisoare pentru corupţie. Tot el ar fi dus cei 500.000 de euro în biroul fostului Ministru de Interne.

În februarie 2008, seful de cabinet al lui Cristian David impreuna cu Gabriel Mladin au retras 500 de mii de euro cash de la sediul unei banci de aici, din centrul vechi al capitalei. În acceasi zi, banii ar fi ajuns la fostul ministru de interne iar mita s-ar fi dat chiar in interiorul biroului său.

Avocatul fostului demnitar susţine că, la dosar, nu există interceptari telefonice şi nici alte probe care să dovedească faptul că fostul ministru ar fi luat mită. Acesta este acuzat că a intervenit pentru a ajuta o femeie din Buzău să obţină 15 hectare de teren din oraş.

Fostul ministru ar fi intervenit la fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, Cristian Bîgiu, arestat anul trecut, de Sfântul Nicolae, tot pentru luare de mită.

Şi nu sunt singurele probleme cu legea ale lui Cristian David. Anul trecut, acesta s-a mai ales cu dosar penal pentru că n-a putut justifica 60.000 de euro. El a susţinut atunci că primit banii de la mama lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Fostul ministru de Interne îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii