Antena Meniu Search
x

Fostul prefect al Capitalei, Ion Ţincu, client fidel al prostituatelor de lux

Fostul prefect al Capitalei şi actualul şef al poliţiei locale, Ion Ţincu, ar fi fost client fidel al prostituatelor de lux din Capitală. În escapadele lui, prefera mereu două fete. Le trata cu şampanie scumpă şi le ducea la hoteluri de lux.

Vezi și

 Şi, pentru că funcţia îi permitea, mergea la fete cu maşina de serviciu. Galant, le plimba pe fete, cu aceeaşi maşină. Ţincu a fost audiat ca martor într-un dosar de proxenetism, după ce poliţiştii au făcut mai multe razii în bordeluri.

Şeful Poliţiei Locale şi-a început ziua la audieri. Ion Ţincu e martor într-un dosar cu prostituate de lux, ridicate azi de poliţişti din mai multe bordeluri în sectorul 5 al Capitalei.

Fetele au mărturisit că fostul prefect de Bucureşti era unul dintre clienţii lor fideli şi greu de satisfăcut.

O escapadă cu prostituate l-ar fi costat pe şeful poliţiei locale salariul pe o lună. Chema de fiecare dată câte 2 fetele, numai la hoteluri de lux şi le trata cu sampanie scumpă.

Anchetatorii au aflat că şeful poliţiei locale, a cărui sarcină era să amendeze prostituatele, ar fi folosit maşina de serviciu şi ca taxi pentru prostituate.

Prostituatele de lux îşi racolau clienţii, în special bărbaţi cu dare de mână şi turişti străini, din hoteluri de cinci stele şi locuri frecventate de oameni cu bani.

Şeful Poliţiei Locale a fost adus la audieri cu mandat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. Împreună cu alte 10 persoane, acuzate de proxenetism şi prostituţie.

Şapte dintre proxeneţii reţelei de lux au fost reţinuţi. Prostituatele sunt libere pentru că noul Cod Penal nu mai incriminează prostituiţia şi nici pe clienţii femeilor care o practică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Fostul prefect al Capitalei, Ion Ţincu, client fidel al prostituatelor de lux