Antena Meniu Search
x

Furtunile şi ploile abundente au făcut prăpăd în ţară. La Timişoara, acoperişul unei case a luat foc după ce a fost lovit de un trăsnet

În Buzău, o viitură puternică a măturat mai multe poduri şi podeţe. Zeci de gospodării au fost distruse, iar sute de familii sunt acum izolate. La Timişoara, acoperişul unei case a luat foc, după ce a fost lovit de un trăsnet.

Vezi și

În Buzău, o viitură puternică a măturat mai multe poduri şi podeţe. Zeci de gospodării au fost distruse, iar sute de familii sunt acum izolate. La Timişoara, acoperişul unei case a luat foc, după ce a fost lovit de un trăsnet.

Rafale puternice de vânt au smuls acoperişurile unor blocuri din Deva şi le-au proiectat pe maşinile din zonă. Canalizările nu au mai făcut faţă, iar străzile s-au umplut de apă.

La Timişoara, acoperişul unei case a fost cuprins de flăcări după ce a fost lovit de un trăsnet. Proprietarii au încercat să stingă singuri incendiul, însă nu au făcut faţă şi au chemat pompierii. 

Tot aseară, la Oradea, o bătrână a fost rănită, după ce vântul puternic a doborât un castan. Femeia a fost ajutată de un vecin să iasă de sub pomul căzut.

Pe acelaşi subiect

Mai multe localităţi din nordul Buzăului au fost măturate de o viitură putenică. Şuvoaiele de apă au distrus mai multe poduri şi podeţe, lăsând peste 300 de familii izolate. 

În doar 45 de minute au fost precipitaţii de 90 de litri pe metru pătrat. 

Vremea extremă a lovit şi judeţul Dâmboviţa. După o zi cu temperaturi caniculare, spre seară s-a abătut furtuna. A plouat cu gheaţă, mai multe străzi au fost inundate, iar vântul puternic a smuls mai multe acoperisuri de pe case. 

Câteva străzi din Sinaia s-a transformat, ieri, în râuri.  Mai multe maşini au rămas blocate în apa adâncă de peste jumătate de metru. 

Pompierii au reuşit să scoată autoturismul din apă, iar în momentul de faţă aşteaptă ca aluviunile de aici să se scurgă pentru ca circulaţia să fie repornită.

În Azuga a plouat torenţial, iar curţile a două dospodării au fost inundate. Şi traficul pe DN1 a fost îngreunat din cauza ploii torenţiale.

Probleme au fost şi în Capitală. Peste 30 de copaci au fost smulşi din rădăcini, iar mai multe maşini au fost avariate. Din cauza furtunii, mai multe avioane ce trebuiau să aterizeze pe aeroportul Henri Coandă au fost redirecţionate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Furtunile şi ploile abundente au făcut prăpăd în ţară. La Timişoara, acoperişul unei case a luat foc după ce a fost lovit de un trăsnet