Antena Meniu Search
x

Gafa de proportii! Gigi Becali i-a schimbat moartea lui Iisus

Daca Iisus a spus predica de pe munte, Becali a spus predica din Pipera! In fata enoriasilor adunati la slujba de Florii, cel mai credincios miliardar din Romania a facut o gafa de s-a cutremurat Golgota. I-a schimbat moartea lui Iisus

Vezi și

In genunchi, in fata altarului, Gigi Becali a ascultat toata slujba de Florii. Cand a iesit afara din Biserica, a fost inconjurat de cersetori.

Daca i-ar fi cerut euro, poate i-ar fi dat, dar Becali nu avea nicio paine la el. Asa ca a trecut pe langa cersetori si s-a asezat in mijlocul ziaristilor pentru a le tine predica din Pipera.

Acesta a facut o gafa povestind o pilda: “Are o pilda extraordinara, ati vazut ca imparatul Hristos a fost primit in ziua de azi cum a venit, in Ierusalim, de Osana, fiul lui David. Dupa cateva zile urma sa fie spanzurat. Aceiasi oameni care inainte strigau Osana, fiul lui David si l-au primit cu flori”.

Sigur, a fost doar o scapare. Patronul Stelei are cruci pana si pe butonii de la costum.

In plus, are sanse sa-l ajunga pe Stefan cel Mare la numarul de biserici ctitorite. Ba chiar a donat o avere si pentru constructia Catedralei Mantuirii Neamului. Se plange, insa, ca nu a primit multumiri. Patriarhul a multumit ieri, dar Becali voia sa-si auda numele.

Becali se va spovedi saptamana viitoare pentru ce a spus astazi. A promis ca va tine post in Saptamana Patimilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Gafa de proportii! Gigi Becali i-a schimbat moartea lui Iisus