Antena Meniu Search
x

Galaţi: O dubă plină cu mascaţi, luată la pumni şi picioare de către un individ

La Galaţi s-a întors lumea cu susul în jos. În loc să plece poliţia în urmărirea suspecţilor, pleacă ei după maşina poliţiei. Şi o mai şi atacă.

Vezi și

 O dubă plină cu mascaţi ai poliţiei locale a fost luată la pumni şi picioare de către un individ. Omul era negru de furie că agenţii i-au stricat afacerea fratelui, o afacere ilegală.

Au mers în paralel, după puţin timp au încetinit, apoi au revenit în dreptul dubei de poliţie. Ca nişte gangsteri americani - în variantă românească. Doar că pe lângă cei trei indivizi, pe scaunul din dreapta şoferului stătea, pentru intimidare, o femeie însărcinată.

La un semafor urmăritorii au prins curaj. Au coborât iar unul dintre bărbaţi a atacat caroseria maşinii. Cu pumnii şi picioarele. A fost mai mult decât puteau poliţiştii să treacă cu vederea.

Nemulţumirea bărbatului a venit după ce poliţiştii i-au stricat fratelui său afacerea ilegală de colectare a fierului vechi. Cu doar câteva minute înainte de atac.

Domnul este afacerist de ocazie. Iar o decizie a primăriei din Galaţi, de demolare a unor garaje, i-a oferit ocazia perfectă.

Aşa că bărbatul a rămas şi fără bani şi fără fier. Şi s-a ales şi cu o amenda de 500 de lei. Nici fratele răzbunător nu a scăpat. S-a ales şi el cu o amendă pentru atacul asupra poliţiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Galaţi: O dubă plină cu mascaţi, luată la pumni şi picioare de către un individ