Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galeria echipei Petrolul, pornită pe distrugeri

A fost panică generală într-un supermarket din Piteşti! Peste 30 de suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti au băgat spaima în clienţi, după ce au devastat raioanele cu băuturi.

de Redactia Observator

la 25.08.2014 , 08:30

 A fost panică generală într-un supermarket din Piteşti! Peste 30 de suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti au băgat spaima în clienţi, după ce au devastat raioanele cu băuturi.

Un singur agent de pază a încercat să calmeze spiritele şi s-a ales cu o bătaie cruntă. Înainte să fie opriţi de jandarmi, suporterii furioşi au distrus şi o maşină. Întreaga galerie trebuia să ajungă pe stadionul din Craiova, dar şi-a petrecut ziua la secţie.

Poliţiştii adună 45 de suporteri în faţa secţiei şi încearcă să-i identifice pe cei violenţi. Doar câţiva au rămas în autocar, când şoferul a oprit lângă un supermarket, aparent pentru un simplu popas. De fapt, galeria nu mai avea răbdare să ajungă în Craiova, la meciul Petrolului.

Vezi și

Când s-au văzut în faţa raionului cu băuturi, suporterii au început să spargă sticlele. Apoi şi-au îndreptat furia către clienţii din magazin.

Oamenii s-au ascuns în spatele unui agent de pază şi au încercat să sune la 112. Bărbatul a fost trântit la pământ cu o serie de lovituri. Niciunul dintre colegii lui n-au avut curaj să-l apere. Agresorii au continuat debandada în parcarea supermarketului, unde au fost înconjuraţi de jandarmi.

Poliţiştii au întocmit 3 dosare penale pentru tulburarea liniştii publice, lovire şi alte violenţe. 41 de suporteri au fost amendaţi pentru faptele lor, cu peste 16.000 de lei. Galeria echipei Petrolul Ploieşti a fost urcată în autocar şi escortată până la ieşirea din judeţul Argeş.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Galeria echipei Petrolul, pornită pe distrugeri