Antena Meniu Search
x

Gică Popescu a fost eliberat! Acesta va participa la înmormântarea tatălui

Eliberare cu lacrimi pentru Gică Popescu! Fostul căpitan al naţionalei ar putea ieşi în această dimineaţă pe poarta penitenciarului Rahova, ca să-şi conducă tatăl pe ultimul drum

Vezi și

 Eliberare cu lacrimi pentru Gică Popescu! Fostul căpitan al naţionalei ar putea ieşi în această dimineaţă pe poarta penitenciarului Rahova, ca să-şi conducă tatăl pe ultimul drum

Cea mai grea lovitură, cea mai neagră zi din viaţa lui Gică Popescu. Luni noapte, tatăl lui, s-a stins. Constantin Popescu era singur acasă când i s-a făcut rău. A mai avut puterea doar să-i deschidă uşa nepotului care avea grijă de el. Făcuse infarct.

Suferea cu inima. În urmă cu câţiva ani, i se montase un stent. Iar cu o zi în urmă, tocmai ce trecuse pe la medic, să-şi ia reţeta. În plus, o suferinţă l-a măcinat pe bărbatul de 71 de ani. De două luni, băiatul lui este închis la penitenciarul Rahova. Nu se împăcase niciodată cu ideea că Gică ar fi avut vreo vină.

A sperat tot timpul că fiul său va fi graţiat. Nu concepea ca săptămâna viitoare, de Sfinţii Constantin şi Elena, Gică să nu fie acasă. Îşi făcuse şi planuri. "Avea o stare bună, îl aştepta pe Gică în ziua de 21 pentru că pe el în chema Costică şi pe soţie, pe doamna Popescu, Elena, şi voiau să facă o sărbătoare frumoasă", povesteşte prietenul lui Constantin Popescu, Aurel Toma.

Dar inima lui nea Costică, aşa cum îl ştie lumea în Calafat, n-a mai rezistat. "Pentru orice părinte, e greu să-ţi vezi copilul într-o astfel de situaţie. Doamne-fereşte! Numai în pielea lui Gică să nu fii, în ultima perioadă, parcă a fost blestemat", a declarat Emil Săndoi, fost jucător al Universităţii Craiova.

Comisia Penitenciarului Rahova a semnat deja eliberarea lui Gică Popescu, potrivit jurnaliştilor de la GSP. Baciul ar putea ieşi din închisoare chiar în acestă dimineaţă. La Calafat îl va aştepta doar mama sa.

Potrivit unor surse, ar fi primit o permisie de două zile. Tatăl său va fi înmormântat mâine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Gică Popescu a fost eliberat! Acesta va participa la înmormântarea tatălui