Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a declarat război statului român!

A ajuns cu plângerea la Comitetul European pentru Prevenirea Torturii, acolo unde a reclamat Ministerul Sănătăţii, Administraţia Naţională a Penitenciarelor, INML şi Tribunalul Constanţa - Secţia Penală.

Vezi și

 Între timp, a mai făcut o cerere de graţiere către preşedinte. Becali se teme că poate paraliza dacă nu se operează la Munchen, la medicul care i-a tratat afecţiunea de la coloană.

Gigi Becali s-a rugat degeaba de magistraţi să-l lase liber 3 luni ca să se opereze la coloană în Germania. Cererea de întrerupere a pedepsei i-a fost respinsă.

Şi, pe lângă plângerea la CEDO, Becali s-a plâns organismelor europene că e torturat psihic în închisoare şi are parte de un tratament inuman.

Iar Comitetul Împotriva Torturii, Tratamentelor şi Pedepselor Inumane sau Degradante are deja în program o vizită în România. Venea oricum pentru monitorizarea tuturor penitenciarelor. Becali a cerut ajutorul.

Raportul medico-legal arată că boala lui Becali nu poate fi tratată în spitalele închisorii. În plus, el trebuie operat cât mai curând. Becali ar vrea să se opereze la medicul lui curant, la o clinică din Munchen.

Becali ar fi în stare să facă intervenţia în România. Sau chiar să ceară un transfer la un penitenciar din Germania. Deocamdată, a mai făcut o cerere de graţiere.

E cea de-a patra cerere de graţiere în numele lui Becali, în 9 luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali a declarat război statului român!