Antena Meniu Search
x

Gigi Becali vrea să fie din nou liber

Gigi Becali vrea să fie liber din nou! Peste patru zile, când împlineşte 56 de ani şi vrea să petreacă alături de familie! A făcut o cerere de învoire pentru o zi.

Vezi și

 Gigi Becali vrea să fie liber din nou! Peste patru zile, când împlineşte 56 de ani şi vrea să petreacă alături de familie! A făcut o cerere de învoire pentru o zi.

Deocamdată, cei de la Penitenciarul Poarta Albă nu i-au răspuns. Însă, pentru el, câţiva oameni adunaţi din toată ţara se gândesc să-i ofere şi varianta doi. Strâng semnături cu care speră să-l convingă pe Traian Băsescu să-l graţieze. Tot de ziua lui!

La porţile palatului lui Gigi Becali e, astăzi, zidul plângerii! Mai mulţi simpatizanţi ai latifundiarului s-au mobilizat! Au venit cu pancarte şi cu tabele. Pentru semnături pe care le vor depune la Cotroceni. S-au strâns deja câteva mii. Din recuzita lor, nu lipseşte nici biblia!

Cer graţierea chiar de ziua lui. Săptămâna viitoare, latifundiarul împlineşte 56 de ani. Nu vrea să sărbătorească în spatele gratiilor. Aşa că a făcut o cerere de învoire. Pentru 24 de ore!

Nu are de gând nici să mai vorbească atât de mult. Luna trecută, când a fost liber O ZI, s-a plimbat peste tot cu presa după el. Şi când s-a întors la închisoare, au curs sancţiunile. De data asta, vrea o zi pentru sufletul lui. Nu să facă petreceri ca în alţi ani. Ci să stea doar cu familia. Şi cu Dumnezeu! Şi mai vrea o cupă de şampanie! La Poarta Albă, nu poate sărbători cu alcool!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali vrea să fie din nou liber