Antena Meniu Search
x

Gimnastică în apă, soluţia de a arde caloriile după mesele copioase de Paşte, în Băile Felix

În staţiunile balneo-climaterice, hotelierii i-au întâmpinat pe turişti cu pachete speciale de Paşte. Românii veniţi din toate colţurile ţării în Băile Felix au făcut gimnastică în apă, pentru a arde caloriile..

de Georgiana Botez

la 04.05.2021, 08:50

Vezi și

Ilaria Cherloabă – instructor dans: "Ne-a fost dor de mişcare şi ne bucurăm să vedem că şi oamenilor le-a fost dor de noi şi de energia pe care o transmitem. După o mâncare copioasă aqua zumba este perfectă".

Aqua zumba ajută la refacerea organismului după mesele copioase. 30 de minute de gimnastică în apă pot arde până la 500 de calorii.

- Cum a fost la Aqua Zumba în bazin?

- Super! Mi-a plăcut!

Pe acelaşi subiect

- Cum e mişcarea în apă? Mai greu decât pe uscat?

- Mult mai greu.

- A fost foarte fain, ne-am distrat, atmosfera a fost foarte plăcută.

Un nou mod de relaxare

Românii sosiţi din toate colţurile ţării s-au bucurat de apa termală ce ajunge până la 37 de grade, dar şi de soare, gheizere sau jacuzzi.

- Care e senzaţia?

- E plăcută, e relaxantă.

- E greu să prinzi un loc aici la jacuzzi?

- Da, cam da. Cam o oră.

În a 2-a zi de Paște, în piscinele cu apă termală au fost peste 1500 de persoane, dublu față de un sfârșit de săptămâna obişnuit. 

Constantin Oprinoiu - administrator complex balnear: "Acest mini sejur de Paşte, pentru noi a fost o gură mare de oxigen. Noi am încercată să creăm turiştilor toate condiţiile necesare, bineînţeles respectând şi toate restricţiile impuse la ora actuală".

Chiar dacă nu au fost mai mult de 14 grade Celsius, turiştii au făcut şi plajă, pentru a obţine primul bronz din acest an. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Gimnastică în apă, soluţia de a arde caloriile după mesele copioase de Paşte, în Băile Felix