Antena Meniu Search
x

Giovani Becali şi-a dat fiul din flori în judecată!

Din spatele gratiilor, impresarul cere prin avocaţi ca pensia alimentară pe care ar trebui să i-o plătească băiatului să fie micşorată.

Vezi și

 Din spatele gratiilor, impresarul cere prin avocaţi ca pensia alimentară pe care ar trebui să i-o plătească băiatului să fie micşorată.

Mai mult, dă de înţeles că este sărac lipit. A trimis la Instanţă acte care ar trebui să-i convingă pe magistraţi că are un venit apropiat de salariul minimul pe economie. Fosta sa amantă nu se lasă. Avocaţii ei au cerut ca Instituţiile financiare ale statului să emită adrese cu veniturile reale.

85 de mii de euro. Atât ar trebui să-i achite, retroactiv, Giovanni Becali fiului său care acum are 11 ani. Impresarul a blocat procesul deschis de fosta sa amantă şi a cerut suspendarea executării silite. Între timp încearcă să obţină diminuarea pensiei alimentare lunare.

Ca să îi convingă pe judecători că pensia alimentară este prea mare a depus la dosar documente care arată că veniturile lui sunt ca ale unui muncitor de rând. Giovanni Becali are o avere considerabilă. Potrivit ultimelor estimări, împreună cu fratele său deţine imobile, proprietăţi şi afaceri în valoare de peste 65 de milioane de euro.

După un adevărat război juridic, Victor Piţurcă a recunoscut public, de voie, de nevoie, că cea cu care a avut o relaţie de 16 ani în afara căsătoriei i-a dăruit un fiu. Luni în şir a refuzat să-şi vadă fiul. Şi, deşi are o avere de zeci de mii de euro, nu a vrut să-i dea pensie alimentară. Acum a revenit la sentimente mai bune. E pe cale să se împace cu trecutul.

Şi Cristi Borcea, recunoscut pentru viaţa sa amoroasă tumultoasă, este chemat la judecată ca să-şi asume trecutul şi fetiţa pe care ar avea-o cu o avocată, fostă parteneră de afaceri.

Avocata cu care s-a iubit în trecut cere Instanţei să-l oblige pe Borcea să-şi recunoască fetiţa care acum are 7 ani. Omul de afaceri mai are 4 copii din cele două căsătorii. Astăzi avocaţii ambelor părţi au cerut Instanţei să le încuviinţeze diferite probe, martori sau documente,care să le susţină punctul de vedere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Giovani Becali şi-a dat fiul din flori în judecată!