Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Globuri şi luminiţe de Crăciun, în septembrie. Oraşul din România care a început deja pregătirile pentru sărbătorile de iarnă

În capitala Olteniei, la început de toamnă au început ... pregătirile pentru Crăciun. Pe principiul "graba strică treaba", autorităţile nu vor să lase iluminatul festiv pe ultima sută de metri şi au montat deja pe străzi primele ghirlande. Întrebarea rămâne: Cum facem, totuşi, cu economia la curent?

de Cristina Oprea

la 29.09.2022 , 14:25

"Poate că vă bucuraţi, însă pe noi, cei de aici, ne-a luat puţin prin surprindere graba autorităţilor. Până să intrăm în spiritul sărbătorilor de iarnă, la Craiova avem parte de un peisaj contrastant. În centrul oraşului încă se găsesc palmieri, muşcate înflorite, leandri şi alte plante exotice. La terase încă se vând băuturi răcoritoare şi îngheţată. Iar pe lângă toate acestea, în lungul străzii au apărut deja ghirlande, beculeţe sau globuri de Crăciun", spune Cristina Oprea, reporter Observator.

Iluminatul festiv, în vremea economiei la curent

"Cât despre economie, primăria ne dă asigurări că nu există motive de îngrijorare pentru că instalaţiile în Craiova funcţionează cu becuri LED, iar acestea sunt economice. Ba mai mult, Primăria Craiova a anunţat că anul acesta va extinde iluminatul festiv şi în alte cartiere. De exemplu, cel mai mare cartier al Craiovei, Craioviţa Nouă, va beneficia de instalaţii noi de sărbători", adaugă Cristina Oprea, reporter Observator.

Vezi și
Cristina Oprea Like

La 37 de ani, are deja mai mult de 15 ani de când lucrează în presă. A început la Gazeta de Sud. A făcut marketing şi comunicare în mass media, CSR, vânzări sau voluntariat în campanii umanitare.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Globuri şi luminiţe de Crăciun, în septembrie. Oraşul din România care a început deja pregătirile pentru sărbătorile de iarnă