Antena Meniu Search
x

Grav accident comis de un român băut, în Ungaria. Șoferul a făcut un scandal monstru

Un grav accident rutier a fost comis de un român, în Ungaria. Polițiștii maghiar spun că bărbatul era băut și că a făcut un scandal monstru.

Un grav accident rutier a fost comis de un român, în Ungaria. Polițiștii maghiar spun că bărbatul era băut și că a făcut un scandal monstru.

Românul a comis accidentul în apropierea graniței cu țara noastră. Venea dinspre Debrecen și a pierdut controlul volanului într-o intersecție și, după ce a dărâmat un semn de circulație, și-a zdrobit mașina de un copac.

Deși rănit, bărbatul de 57 de ani a devenit violent la apariția polițiștilor. Au urmat minute bune de scandal, însă, în cele din urmă românul a fost arestat, spune haon.hu.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mașina sa a fost complet distrusă în urma impactului. Șoferul a fost dus la o secție de poliție din Debrecen. Polițiștii maghiari spun că alcooltestul a ieșit pozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Grav accident comis de un român băut, în Ungaria. Șoferul a făcut un scandal monstru