Antena Meniu Search
x

Grav accident pe şoseaua de centură a Alexandriei! Un TIR încărcat cu electrocasnice s-a răsturnat, după ce şoferul a pierdut controlul volanului.

Un TIR încărcat cu electrocasnice s-a răsturnat, după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Se pare ca acesta ar fi adormit la volan.

Vezi și

Un TIR încărcat cu electrocasnice s-a răsturnat, după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Se pare ca acesta ar fi adormit la volan. Bărbatul a rămas prins în cabina mastodontului şi a fost scos de echipajele de la descarcerare de la ISU Teleorman, rănit, însă, conştient. Acum este internat la spital.

Un Tir plin cu marfa, electrocasnice, s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului!

Tirul venea dinspre Rosiorii de Vede si se indrepta spre Bucuresti. Imediat dupa ce a intrat pe varianta ocolitoare a municipiului Alexandria, in aproiere de primul sens giratoriu, s-a rasturnat pe partea dreapta a drumului, intr-un sant.

Se pare ca soferul ar fi adormit la volan. Acesta a ramas prins in cabina, de unde a fost scos de echipajelede la descarcerare de la Isu Teleorman.

Cel care se afla la volan era ranit, dar constient.

A fost preluat de un echipaj de la ambuanta si transportat la spitalul Judetean Alexandria! Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs evenimentul!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Grav accident pe şoseaua de centură a Alexandriei! Un TIR încărcat cu electrocasnice s-a răsturnat, după ce şoferul a pierdut controlul volanului.