Antena Meniu Search
x

Habar nu aveai! Ce EFECT are SUPA de PUI asupra organismului

Simplu de făcut, hrănitoare şi numai bună în caz că vrei de ţii dieta! Iată ce spun specialiştii despre beneficiile aduse sănătăţii

Simplu de făcut, hrănitoare şi numai bună în caz că vrei de ţii dieta! Iată ce spun specialiştii despre beneficiile aduse sănătăţii

Printre nutrienţii care se găsesc în astfel de supe se numără colagenul, gelatină, acidul hialuronic, prolina, glicina, calciul, fosforul, magneziul şi potasiul, informează „Natural News“.

Acestea asigură o dezvoltare armonioasă a articulaţiilor, articulaţiilor, oaselor, ligamentelor şi tendoanelor, precum şi a părului şi pielii. Glicerina şi prolina sunt esenţiale pentru a vindeca răni microscopice şi inhibă activitatea inflamatorie. Acest lucru este important în cazul persoanelor care suferă de inflamare cronică sau de boli autoimune.

Un alt avantaj al supei este hidratarea. Un bol de supă contribuie la cei doi litri de lichide pe care suntem îndemnaţi să-i bem zilnic.

Printre leacurile naturale împotriva răcelii, se afla supa de pui. Aceasta a fost numită şi penicilina evreiească, fiind folosită de nenumărate generaţii pentru a trata răceala.

Nu mulţi dintre noi ştiu că există o dietă bazată pe supă de pui. Astfel, se poate pierde aproape un kilogram la cinci zile fără ca organismul să fie supus la efort maxim intern.

Planul alimentar zilnic este conceput dintr-un mic dejun bogat, format din anumite alimente şi supa de pui la discreţie pe tot parcursul zilei. Aceasta dietă este deseori recomandata că dieta de tranziţie înainte de începerea altor diete drastice, precum dieta Atknis, Montignac sau dieta albă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Habar nu aveai! Ce EFECT are SUPA de PUI asupra organismului