Antena Meniu Search
x

Halloweenul trece prin stomac. La Castelul Bran, turiştii au fost întâmpinaţi cu tochitura lui Dracula şi sărmăluţele lui Frankenstein, într-o petrecere de speriat

A fost mare petrecere de Halloween la castelul Bran! Zeci de turişti, au venit costumaţi corespunzător pentru întâlnirea cu celebrul Contele Dracula.

Vezi și

A fost mare petrecere de Halloween la castelul Bran! Zeci de turişti, majoritatea străini, au venit costumaţi corespunzător pentru întâlnirea cu celebrul Conte Dracula. Însă, chiar dacă au marcat astfel o sărbătoare americană, organizatorii i-au aşteptat cu mâncare tradiţională românească.

Totuşi, sărmăluţele lui Frankestein au fost cele mai cerute, la petrecerea ţinută şi în acest an la poarta Castelului Bran. Gătite într-un ceaun uriaş, sunt servite în dovleac, cu pastramă şi ardei iute deasupra. Sărbătoare americană, bunătăţi româneşti.

În Castel, însuşi Vlad Ţepeş i-a întâmpinat pe turişti, cei mai mulţi dintre ei - străini.

Dacă afară am gustat sarmalele lui Frankestein, înăuntru dăm chiar de personajul din filmele de groază.

Dracula este iubit şi în Asia. Acest tânăr a venit tocmai din Pakistan pentru a vizita Transilvania, tărâmul vampirilor.

Şi Joker, Catwoman, dar şi Alice în Tara Minunilor au prins viaţă, noaptea trecută. La petrecere, atmosfera a fost întreţinută pe ritmuri disco de omul fără cap.

Nu la fel de mulţi însă ca anii trecuţi, când te călcai în picioare pentru a intra în Castel. Acum, atmosfera a fost mult mai degajată. Haloween sau Sărbătoarea Spiritelor provine din cultură americană şi se serbează oficial pe 31 octombrie. În acest an, românii au plănuit petrecerile mai devreme, ca să profite de weekend.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Halloweenul trece prin stomac. La Castelul Bran, turiştii au fost întâmpinaţi cu tochitura lui Dracula şi sărmăluţele lui Frankenstein, într-o petrecere de speriat