Antena Meniu Search
x

Helmuth Duckadam petrece de anul nou ca sportivii

Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, petrece noaptea dintre ani la Cheile Grădiştei. Are grijă de inima lui şi se hrăneşte sănătos, cu peşte şi cu mâncăruri uşoare. După operaţia de acum 1 an, Duckadam a slăbit 17 kilograme.

Vezi și

Şi în 2014 vrea să mai dea jos încă 10. Fetiţa lui cea mică îl pune la muncă pe pârtie: ia lecţii de schi, supravegheată de fostul mare portar şi de Alexandra, soţia lui.

Julianne Duckadam s-a urcat pe schiuri pentru prima dată acum 3 zile. Are doar 5 ani, aşa că tatăl ei, fost mare sportiv, a stat cu inima cât un purice. Degeaba, pentru că fetiţa l-a anunţat că vrea să se facă antrenoare de schi.

Julianne are grijă de condiţia fizică a eroului de la Sevilla. Duckadam şi soţia lui, Alexandra, o trag până în vârful pârtiei, după fiecare coborâre. Până să devină o viitoare mare sportivă, Julianne rămâne o copilă care iubeşte păpuşile. Moşul i-a adus una de Crăciun.

Pentru portarul de cartea recordurilor, moşul a venit în primăvară. Atunci, Duckadam a scăpat de o nouă operaţie.

Ar fi fost a patra şi a doua în nici 6 luni. În 2012, i s-au îndepărtat cheagurile de sânge de pe arteră în urma unei intervenţii maraton.

De atunci, cuvântul medicilor e literă de evanghelie pentru Duckadam.

De pe masa de sărbători, cu cârnaţi, sarmale şi jumări, Duckadam doar ciupeşte. A reuşit să slăbească 17 kilograme şi are ca obiectiv să scape de încă 10. Doar din mâncare.

O cupă de şampanie va servi însă la miezul nopţii, la cabana de la Cheile Grădiştei. Acolo îl prind pe Duckadam sărbătorile de iarnă mereu, de 3 ani încoace

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Helmuth Duckadam petrece de anul nou ca sportivii