Antena Meniu Search
x

Video Hora iubirii, în apa termală de la Băile Felix. Turiştii au început mai devreme petrecerea de Ziua Îndrăgostiţilor

La Băile Felix dragostea pluteşte atât în aer, cât şi în apă. Încă de ieri, îndrăgostiţii au petrecut Valentine's Day în piscinele cu apă termală. Şi deşi sărbătoarea este importată, gazdele au pregătit o atmosferă tradiţional românească. Sutele de turiști au dansat pe muzică populară și au făcut hora chiar în apa fierbinte. 

de Redactia Observator

la 14.02.2022, 07:59

Vezi și

În ajun de Valentine's Day, cuplurile de îndrăgostiţi care au venit la Băile Felix au combinat hora românească cu Zumba. A urmat o sesiune de fitness în apa termală. "Tot timpul mi-a plăcut la Felix şi atmosfera, mai ales când vine cu aqua zumba e senzaţional", spune un tânăr din piscină.

Întrebat cu cine petrece de Ziua Îndrăgostiţilor, un altul răspunde: "Cu prietenii mei din Oradea, cu iubita mea". Aceasta mărturiseşte că iubitul i-a făcut o surpriză: "Ieri seară am fost la restaurant împreună şi astăzi am venit să ne bucurăm de apa termală de la Felix".

Petrecere de Valentine's Day la Băile Felix 

Un DJ s-a ocupat de întreținerea atmosferei. Acordurile muzicii populare au fost cele mai apreciate. "Mie îmi place populara. Vin din zona Moldovei, deci îmi place hora. Ziua Îndrăgostiţilor este în fiecare zi, o facem noi". Un cuplu căsătorit de 30 de ani mărturiseşte că dragostea lor e "cu năbădăi, cu bune şi cu rele. Avem şi un slogan, unde dragoste nu e, nimic nu e!" 

Dansatoarele chemate să anime atmosfera au făcut spectacol de pe marginea piscinelor. "Turiştii ştiu ce înseamnă Băile Felix, dragostea se îmbină cu apa termală. O iubire mult mai amplă, o iubire care va dăinui toată viaţa între cei doi îndrăgostiţi", spune Constantin Oprinoiu, manager complex balnear.

Ziua Îndrăgostiţilor de apă termală s-a terminat cu o joacă. Iar ca recuzită s-au folosit baloane colorate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Hora iubirii, în apa termală de la Băile Felix. Turiştii au început mai devreme petrecerea de Ziua Îndrăgostiţilor