Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 6 august

Astăzi se anunţă o zi interesantă pentru câteva zodii.

Vezi și

Berbecii vor fi stăpâniţi de temeri în ceea ce priveşte noile relaţii. Un sfat bun ar fi să renunţaţi la atitudinea defensivă.

Taurii sunt sensibili la critici şi sunt prea sensibili, motiv pentru care nu vor rata nicio ocazie să plângă pe umărul celorlalţi.

Gemenii trebuie să dea astăzi dovadă de flexibilitate în ceea ce priveşte relaţia cu familia. Cei din jurul tău nu vor decât să te ajute.

Racii devin astăzi deosebit de activi şi de optimişti, ieşind astfel dintr-o perioadă destul de lungă de apatie în care a lipsit cu desăvârşire pofta de viaţă. Este o zi bună pentru activităţile casnice.

Leii vor simţi care este slăbiciunea unui al familiei şi va avea grijă să exploateze acest lucru cât de mult posibil. Un sfat bun este acela de a nu te aştepta ca cei din jur să aprobe modul în care profiţi de naivitatea celui mai tânăr.

Fecioarele sunt implicate în relaţii care le solicită mult răbdarea . Încrederea este foarte importantă pentru a trece cu bine peste ziua de astăzi.

Balanţele duc lipsă de atenţie şi vor face mare caz de acest lucru. Nativii se află într-o pertioadă mai dificilă din punct de vedere emoţional, dar nu este necesar să indispună pe cei din jur cu nevoia acută de atenţie.

Scorpionii tocmai încheie o perioadă de conflicte ce au consumat multă energie. Nativii sunt lipsiţi de entuziasm şi doresc să găsească liniştea.

Săgetătorii vor lucra suplimentar. Plini de mister, nativii vor atrage privirile tuturor. E nevoie de mult calm atunci când cineva va încerca să intervină în munca ta.

Capricornii doresc să manifeste încredere într-un prieten, dar nu sunt siguri de sinceritatea acestuia.

Vărsătorii îşi descoperă un talent deosebit de vorbitor în public. Vor exista situaţii ce te vor lua prin surprindere, dar carisma te va ajuta să depăşeşti orice moment.

Peştii vor fi surprinşi de faptul că familia manifestă o nouă mentalitate, mult mai deschisă. Nativii se vor adapta mai greu la aceste schimbări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 6 august