Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 23 decembrie 2017. Balanţele se bucură de o energie debordantă, iar Peştii vor fi extrem de darnici

Berbecii vor primi astăzi o invitaţie din partea unor prieteni dragi. Ar fi bine să nu piardă ocazia, pentru că se vor distra de minune. 

Vezi și

Berbecii vor primi astăzi o invitaţie din partea unor prieteni dragi. Ar fi bine să nu piardă ocazia, pentru că se vor distra de minune. 

În schimb, Taurii vor fi mari gospodari. Vor aloca tot timpul familiei şi se vor ocupa de treburile casnice.

Gemenii ar fi bine să ia o hârtie şi să-şi pună toate ideile geniale care le trec prin minte. Nimeni nu îi poate opri să obţină tot ce îşi doresc!

Cuvântul cheie pentru Raci este echilibrul! Ar fi bine să lase deoparte excesele alimentare şi să se apuce de sport! 

Astăzi este ziua în care extremele se atrag! Leii vor purta conversaţii fascinante cu o persoană cu care credeau că nu se potrivesc. 

Se anunţă o zi plină de revelaţii pentru nativii Fecioară! Vor lăsa trecutul în urmă, vor dedica mai mult timp celor dragi şi se vor bucura de prezent!

Balanţele au energie cât pentru zece! Îşi diversifică activităţile astfel încât să facă puţin din toate. Iar spre seară, dau tonul la distracţie în cercul de prieteni. 

Scorpionii îşi fac bagajele încă de la primele ore ale zilei. Vor pleca într-o călătorie mult aşteptată. Ar fi bine să se bucure de fiecare moment, au mare nevoie de o escapadă!

Este o zi minunată pentru Săgetători! Astăzi vor avea parte de o întânire şi nu este vorba neapărat de una romantică. Important este că se vor întinde mult la vorbă!

Capricornii vor fi partenerii ideali de dialog! Vor fi cei mai buni ascultători şi vor da cele mai bune sfaturi!

Văsătorii nu se încurcă atunci când vine vorba să facă surprize celor din jur. Atitudinea lor va fi în ton cu weekend-ul, iar zâmbetul va fi accesoriul nelipsit.

Nativii Peşti sunt extrem de darnici astăzi. Îşi vor răsfăţa apropiaţii cu mici atenţii, iar gestul lor va fi foarte apreciat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 23 decembrie 2017. Balanţele se bucură de o energie debordantă, iar Peştii vor fi extrem de darnici