Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 28 iulie! Nativii leu s-ar putea întâlni cu o veche iubire

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, iar berbecii încep ziua cu un zâmbet. Au mare succes în afaceri, dar pe seară apar probleme sentimentale

Vezi și

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, iar berbecii încep ziua cu un zâmbet. Au mare succes în afaceri, dar pe seară apar probleme sentimentale

Taurii se simt cam descurajaţi din cauza problemelor pe care le au de rezolvat. Trebuie doar să respire adânc şi să îşi amintească că nu există probleme, ci doar soluţii.

Astăzi este o zi norocoasă pentru gemeni şi vor avea succes în toate activităţile casnice. Primesc o sumă importantă de bani în urma unei afaceri şi îşi fac planuri de viitor împreună cu persoana iubită.

O zi cam agitată pentru raci. Fac schimbări radicale pe plan sentimental, iar la prânz cunosc mai multe persoane importante, posibili parteneri de afaceri.

Nativii leu s-ar putea întâlni cu o veche iubire. Dacă sunt, însă, implicaţi într-o relaţie, ar fi bine să se ascundă şi în gaură de şarpe. Nu trebuie să-şi complice existenţa.

Săgeţile lui Cupidon ajung direct la inima fecioarelor. Fac cunoştinţă cu o persoană deosebită, care va juca un rol important în viaţa lor sentimentală.

Este o zi norocoasă pentru balanţe. Vor muta munţii din loc pentru a îşi atinge scopul, iar seara este posibil să se vadă cu un prieten apropiat.

Scorpionii nu se simt foarte bine astăzi, dar o cafea sau un ceai îi pot pune pe picioare. Ideal ar fi să evite discuţiile în contradictoriu şi să fie diplomaţi.

O zi foarte încărcată pentru săgetători. Fac multe drumuri ca să rezolve probleme familiale şi financiare. Din fericire, concendiul nu este departe.

Este o zi liniştită pentru capricorni, favorabilă investiţiilor şi întâlnirilor cu prietenii. Totuşi, trebuie să nu îşi neglijeze partenerul de viaţă.

Vărsătorii sunt pregătiţi de vacanţă, rămâne doar să îşi pună lucrurile în bagaje şi să nu uite aparatul de fotografiat. Pagina de Facebook aşteaptă poze noi.

Dorinţa de aventură a nativilor peşti este puternică astăzi. Simt nevoia să facă ceva deosebit şi au de ales între o sesiune de shopping şi o seară nebună în club.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 28 iulie! Nativii leu s-ar putea întâlni cu o veche iubire