Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 3 octombrie! O dimineaţă de sâmbătă perfectă pentru raci!

Berbeci pregătiţi-vă de o sâmbătă plină de socializare!Este o zi perfectă să mergeţi la un festival, un eveniment cultural sau la o masă în familie!

Vezi și

Berbeci, pregătiţi-vă de o sâmbătă plină de socializare!Este o zi perfectă să mergeţi la un festival, un eveniment cultural sau la o masă în familie!

Suflecaţi-vă mânecile, dragi tauri pentru că aveţi treabă de făcut! Vă treziţi cu energie, aşa că mai faceţi si voi una, alta prin casă, oricum aţi fost ocupaţi toată săptămâna, deci era cazul!

Gemenii sunt în centrul atenţiei astăzi! În seara asta vor să se distreze. Un restaurant sofisticat sau poate o petrecere pe acoperiş!

O dimineaţă de sâmbătă perfectă pentru raci! Vor profita de faptul că nu au oră de trezire, aşa că vor lenevi toată dimineaţa. Mai pe seară, găsesc ei ceva să facă, să se distreze!

Leii sunt activi în prima parte a zilei, fac cumpărături, ies la prânz cu prieteni,iar searal lor va fi una liniştită! Se uită la un film. ideea e că se bagă în pat destul de devreme!

Munciţi în weekend, dragi fecioare? Vă ocupaţi de un proiect de suflet, faceţi documentare.iar dacă o ţineţi tot în ritmul ăsta, s-ar putea să vă atingeţi idealurile într-un timp record!

Exploraţi, nativi balanţe! Dacă primiţi o invitaţie pe undeva, într-o excursie şi vă ia pe nepregătite, acceptaţi-o! Ştiţi că cele mai frumoase vacanţe sunt cele neplănuite!

Scorpionii sunt pe ganduri azi! I-aş sfătui să ia atitudine. Nu rezolvă nimic dacă îşi plang de milă. Mai pe seară, această stare de tristeţe trece şi se pot bucura de restul weekendului.

De acest sfârşit de săptămână se vor bucura şi săgetătorii, care se concentrează asupra relaţiilor cu cei apropiaţă! Sunt apreciaţi pentru atenţia pe care le-o oferă celor dragi.

Mişcare din plin pentru pentru capricorni! Se trezesc cu chef de sală, o oră de cardio sau dau o tură de alergare prin parc! Să aibă grijă ce mănâncă!

Astăzi, vărsătorii reuşesc să se împartă între muncă şi distracţie! Prietenii îi sună, aşa că să nu îi ignore şi să se bucure de ziua de sâmbătă!

Voi, peştilor ar trebui să vă preocupaţi mai mult de familie. Vi se simte lipsa.E weekend, aşa că nu mai pierdeţi timpul şi organizaţi un grătar cu toată familia!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 3 octombrie! O dimineaţă de sâmbătă perfectă pentru raci!