Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei 09/02/2014

Cu greu o veti scoate la capat cu nativii lei, sunt pusi pe cearta astazi. Gemenii in schimb vor avea o zi plina de liniste si armonie in familie.

Vezi și

 Nativii din zodia berbec nu vor fi o companie prea plăcută astăzi. Oboseala acumulată îi va face să fie morocănoşi şi fără chef de vorbă.

Taurii vor primi o veste bună legată de finanţe. O investiţie inspirată din trecut le va aduce mulţi bani.

Gemenii au parte de linişte în plan afectiv. Reuşesc să detensioneze relaţia cu persoana iubită şi să se relaxeze în familie.

Racilor le merge din plin. Asatăzi vor reuşi să pună bazele unui nou proiect care le va aduce nu doar satisfacţii morale ci şi financiare.

Leii sunt puşi pe ceartă însă nu ar trebui să îi luaţi în seamă. Nu sunt rău intenţionaţi ci doar stersaţi. Puţină odihnă este absolut necesară.

Fecioarele nu ştiu să spună nu. De aceea se vor trezi implicate în discuţii neplăcute care le vor pune într-o lumină nefavorabilă.

Balanţele vor acorda mai mult timp şi mai multă atenţie proiectelor personale. De aceea astăzi vor absenat din cadrul familial.

Scorpionii nu se încurcă atunci când vine vorba de distracţie. Nu ar fi nimic rău în asta dacă ar acorda atenţia cuvenită sănătăţii lor şi s-ar mai şi odihni.

Săgetătorii se vor alege cu multe laude din partea apropiaţilor. Rezolvarea cu brio a problemelor familiale îi va aduce în centrul atenţiei.

Capricornii îşi vor dedica timpul familiei. Vor renunţa la activităţile profesionale şi se vor relaxa.

Vărsătorii se vor implica în activităţi care presupun multă migală şi răbdare. Din acest motiv este posibil să devină uşor irascibili. Însă distracţia va fi cuvântul serii.

Peştii sunt foarte optimişti şi încrezători în proiectele personale. Chiar dacă negativismul celor apropiaţi este în floare ei îşi văd de scopurile lor şi vor avea de câştigat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei 09/02/2014