Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 10 ianuarie 2016. Berbecii se pun la încercare astăzi

Berbecii se pun la încercare astăzi. Explorarea unui nou teritoriu îi va aduce într-un stadiu în care vor fi mândri de ei. Au şi de ce, vor reuşi ceva de care mulţi se simt intimidaţi.

de Redactia Observator

la 10.01.2016 , 09:57

 Berbecii se pun la încercare astăzi. Explorarea unui nou teritoriu îi va aduce într-un stadiu în care vor fi mândri de ei. Au şi de ce, vor reuşi ceva de care mulţi se simt intimidaţi.

Atenţie la oamenii care zâmbesc larg, taurilor. Ei vor îndruga întruna cât de minunaţi sunteţi, însă doar pentru că vor să obţina ceva de la voi. Nu îi lăsaţi să profite!

Perioada productivă în relaţia de cuplu a gemenilor. Pentru asta însă trebuie să nu mai fie ei cei care cedează mereu, ci să lupte pentru ce îşi doresc: fie că e vorba de un copil, căsătorie sau sudarea relaţiei.

Vezi și

Racii vor fi astăzi ca nişte cai de cursă dansând la linia de start: dornici să meargă înainte dar incapabili să facă asta. Nu se întâmplă când vreţi voi, ci când trebuie să se întâmple. Până atunci ocupaţi-vă timpul cu orice altceva.

Astăzi dati frau liber pasiunii pentru călătorii, leilor. Începeţi să vă gândiţi la următoarea vacanţă şi vă doriţi să fie diferită aşa că optaţi pentru lucruri noi şi mergeţi hai-hui, fără ceva concret stabilit.

Fecioarele văd un posibil partener venind în drumul lor şi se grăbesc să-l întâmpine. Să nu uite că ar trebui să se asigure mai întâi că au trecut complet peste sentimentele din trecut.

Urmaţi-vă instinctele şi cercetaţi astăzi, balanţelor. Cel mai bun cadou pentru voi acum ar fi să vă găsiţi o nouă perspectivă de carieră şi să vă regăsiţi interesul.

Nu sunteţi responsabili pentu comportamentul celorlalţi, scorpionilor. Nu vă simtiţi prost pentru comentariile proaste pe care le face altcineva. Staţi deoparte, daca îi atrageţi atenţia se va supăra.

Voi săgetătorii sunteţi deja în centrul acţiunii şi nimic nu vă face mai fericiţi decât să simtiţi că ceilalţi au nevoie de voi. Vă sincronizaţi perfect cu ei şi duce repede lucrurile la bun sfârşit.

În jurul persoanelor care deţin puterea trebuie să stea azi capricornii. Aşa îi pot analiza şi îşi pot da seama care sunt paşii către succes. Modelele inspiră.

Vărsătorii au o agendă foarte încărcată şi oricât ar încerca să îi mulţumească pe toţi şi să îşi facă timp pentru persoanele dragi, cineva tot rămâne supărat. Prioritizarea e soluţia.

Lăsaţi bârfa astăzi, peştilor, daca nu vreţi să fiţi acuzaţi că sunteţi gură-spartă. Schimbaţi subiectul sau plecaţi dacă nu vă puteţi abţine. Nu vă tentaţi singuri, e posibil să nu rezistaţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Horoscopul zilei, 10 ianuarie 2016. Berbecii se pun la încercare astăzi