Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei 10/04/2014

Berbecii vor fi apatici, absenţi la locul de muncă, şi din păcate, nu se vor implica în sarcinile de serviciu.

Vezi și

 Taurii vor fi cu zâmbetul la purtător. Entuziasmul şi implicarea sută la sută în tot ceea ce fac, le vor aduce multe succese.

Gemenii sunt muncitori, conştiincioşi, nu-şi vor neglija sarcinile de serviciu. Îşi vor da toată silinţa să le iasă toate ca la carte.

Racii sunt mult prea direcţi şi vor reuşi să işte cu uşurinţă dispute. În plan financiar, se întrevăd oferte profitabile de afaceri.

Leii vor participa la evenimente importante pentru viitorul profesional şi vor reuşi să se facă remarcaţi în faţa şefilor.

Fecioarele traversează o perioada furtunoasă din punct de vedere afectiv. Important este să reflecteze cu atenţie asupra deciziilor drastice.

Balanţele nu vor accepta jumătăţile de măsură. Aşa că îşi vor lua în serios toate îndatoririle de astăzi.

Scorpionii vor fi cu mintea împrăştiată, cu greu vor reuşi să se adune pentru a-şi face datoria. Măcar, în plan familial vor avea parte de înţelegere.

Săgetătorii vor fi traşi în jos de încăpăţânarea de care dau dovadă, neacceptarea opiniilor diferite de ale lor ar putea isca conflicte în mediul profesional.

Capricornii vor fi numai lapte şi miere. Amabili, binevoitori, vor avea soluţie la orice problemă.

Vărsătorii se vor mândri cu realizări la serviciu. În plan emoţional însă se întrevăd ceva tensiuni.

Peştii au tot felul de idei mai mult sau mai puţin realiste în ceea ce priveşte proiectele personale. Chiar dacă cei din jur nu le vor privi cu ochi buni, pot miza cu încredere pe intuiţia lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei 10/04/2014