Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei 12/06/2014

Berbecii nu stau pe gânduri când au de luat decizii importante şi asta s-ar putea să le dăuneze. Anumite lucruri trebuie analizate pe toate părţile şi nu în grabă.

Vezi și

Berbecii nu stau pe gânduri când au de luat decizii importante şi asta s-ar putea să le dăuneze. Anumite lucruri trebuie analizate pe toate părţile şi nu în grabă.

Tauri vor fi greu de mulţumit. Nimic nu se va ridica la nivelul aşteptărilor lor şi vor avea ceva de obiectat chiar şi când nu va fi cazul.

Gemenii vor avea de luat hotărâri importante familiale. Ar fi indicat să se sfătuiască cu aropiaţii pentru a nu da greş.

Inconsecvenţa racilor le va crea probleme în relaţiile sociale. Şi-ar face un mare serviciu dacă ar pune preţ pe cuvinte.

Leii sunt mult prea analitici şi suspicioşi în ceea ce priveşte relaţia de cuplu şi riscă să aibă parte de tensiuni inutile.

Fecioarele traversează o perioadă excelentă din punct de vedere emoţional. De aici şi energia debordantă şi pofta de viaţă.

Balanţele vor avea o zi bună, mai ales în plan profesional. Vor primi răspunsurile mult aşteptate referitoare la nişte proiecte.

Scorpionii sunt autoritari şi direcţi atunci când situaţia cere şi bine fac. În acest fel se vor asigura că proiectele din plan ies aşa cum doresc.

Pentru săgetători se previzionează o zi cu multe întâmplări plăcute la serviciu. Rezultatele bune din ultima vreme atrag o promovare.

Capricornii sunt muncitori şi vor fi cei cu iniţiativă în activităţile colective. Se vor bucura şi de succese.

Vărsătorii vor face haz chiar şi de situaţiile neplăcute. Umorul îi va defini pe deplin astăzi.

Peştii se vor strădui să obţină mai mult din punct de vedere profesional. De aceea, şi implicarea lor în proiectele de la birou va fi una maximă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei 12/06/2014